ISTRAGA KIDNAPOVANJA U NOVOM BEOGRADU: Isplanirao otmicu, naterao druga da ga zove! MUČILI GA TRI DANA ZBOG DUGA NJEGOVE PORODICE?
Foto: MUP Printscreen

STRAŠNO

ISTRAGA KIDNAPOVANJA U NOVOM BEOGRADU: Isplanirao otmicu, naterao druga da ga zove! MUČILI GA TRI DANA ZBOG DUGA NJEGOVE PORODICE?

Crna Hronika -

Brzom reakcijom pripadnika MUP Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) slučaj otmice Beranca Filipa G. (25), brata Željka G, bliskog kavačkom klanu, koji se dogodio u Beogradu rešen je za manje od 72 sata !

Uhapšeni su Miloš. G. (44), Aleksandar J. (31) i Filip C. (30) koji su otetog mladića na silu ubacili u automobil potom ga tri dana mučili, da bi na kraju tražili otkup za njega. Oni su tokom jučerašnjeg dana saslušavani u tužilaštvu.

- Sumnja se da su trojica otmičara u prvom trenutku napali Filipovog prijatelja. Od njega su navodno uz pretnju tražili da zove Filipa da se vide na određeno mesto. Tražili su od njega da ga zove da dođe u lokal kako bi se videli. Ne sluteći šta ga čeka Filip G. je otišao do lokala na Novom Beogradu gde su ga trojica muškaraca ubrzo savladala i ugurala ga u vozilo - objašnjava naš sagovornik.

1 / 6 Foto: MUP Printscreen

On dodaje da su sa Filipom G. otmičari se odvezli u Borču. - Držali su ga u stanu gde su ga mučili i zlostavljali, tragovi batinjanja uočeni su nakon njegovog oslobađanja - rekao je naš sagovornik. Prema njegovim rečim,a akcija oslobađanja i hvatanja otmičara išla je sinhronizovano.

Kako saznajemo, Miloš G. je osmislio plan otmice kako bi povratio novac koji mu porodica Filipa G. navodno duguje. - Navodno, postoji neki dug od 100.000 evra koju Miloš potražuje od porodice otetog, pa je hteo uz pomoć Filipa da dođe do tih para, ali i plus još 50.000 evra da zaradi, možda je uračunao troškove otmice - rekao je naš sagovornik.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track