BRAT UBIJENOG ASTRITA ADEMAJA ZADRŽAN U PRITVORU: Klupko krvavog obračuna u Peći se odmotava, ali motiv i dalje MISTERIJA
Astrit Ademaj, Foto: Printscreen

povređeni avni iza rešetaka

BRAT UBIJENOG ASTRITA ADEMAJA ZADRŽAN U PRITVORU: Klupko krvavog obračuna u Peći se odmotava, ali motiv i dalje MISTERIJA

Crna Hronika -

Avniju Ademaju, bratu Astrita Ademaja, kandidatu Demokratske partije Kosova za gradonačelnika Peći, koji je ubijen sinoć u pucnjavi, određen je pritvor do 48 sati. Policija je sa mesta krvavog obračuna danas odvela tri automobila na ispitivanje.

Avni Ademaj je u pucnjavi, koja se dogodila oko 20 sati sinoć u Peći, a u kojoj je ubijen Astrit Ademaj i Berlando Kadrijaj, bivši kandidat DPK za gradonačelnika Dečana, povređen, međutim nakon lekarskog pregleda njemu je određen pritvor do 48 sati.

Policija radi na rasvetljavanju pucnjave koja se odigrala ispred Ekonomske škole, u jednom lokalu u Peći. Vatrenom obračunu prethodila je svađa, međutim detalji još nisu javno saopšteni. Mediji na albanskom preneli su da je došlo do međusobnog oružanog obračuna i da su žrtve pucale jedna na drugu! Policija je na mestu zločina pronašla i dva vatrena oružja.

Tužilac koji radi na ovom slučaju nije želeo da otkriva detalje istrage zločina, rekao je kratko da se ispituju sve okolnosti.

- Na licu mesta su pronađena dva oružja i čaure - rekao je Škodran Nikči na konferenciji za medije.

Kako je dodao, tela su pronađena na mestu obračuna.

- Dve osobe su ubijene, a jedna je povređena u pucnjavi koja se sinoć dogodila - rekao je on kratko.

Policija je i danas bila na mestu pucnjave. Mesto zločina ograđeno je policijskom trakom, a pristup lokalu nije bio dozvoljen ni članovima porodica preminulih muškaraca.

Lekar u bolnici u Peći, u koju su dovezena braća Ademaj i Kadrijaj rekao je da su dve osobe dovezene u bolnicu bez znakova života i da lekari nisu mogli da urade ništa.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track