DAN ŽALOSTI U OBRENOVCU ZBOG POGIBIJE DVE SESTRE Zastave na pola koplja, otkazane sve manifestacije, opština će pomoći oko sahrane
Foto: Privatna Arhiva

neopisiva tuga

DAN ŽALOSTI U OBRENOVCU ZBOG POGIBIJE DVE SESTRE Zastave na pola koplja, otkazane sve manifestacije, opština će pomoći oko sahrane

Crna Hronika -

Miroslav Čučković, predsednik opštine Obrenovac za Kurir kaže da je danas proglašen dan žalosti u gradu, zbog jezive pogibije devojčica M. V. (7) i M. V. (5), koje je u subotu ubila struja iz kupatila dok su bile same u stanu.

Odložene su sve kulturne manifestacije zakazane za danas, dodao je Čučković.

- Zastave su spuštene na pola koplja, na glavnom trgu kafići neće puštati muziku, a odloženo je i emitovanje filma "Toma" koje je zakazano za večeras - rekao je on i dodao da će pomoći nesrećnoj majci devojčica koliko god to bude u njihovoj moći.

Obrenovac, poginule devojčice, strujni udar
foto: Nikola Anđić

- Za početak smo odlučili da pomognemo na taj način što ćemo pokriti troškove sahrane devojčica, a kasnije ćemo videti da joj pomognemo u iznajmljivanju stana. Vrlo je dobro i da ona rade, te će delom i sebi uspeti da obezbedi normalne uslove života - istakao je Čučković.

Podsetimo, sestre M. V. i M. V. tragično su nastradale u subotu kada ih je u kupatilu udarila struja. Kako se pretpostavlja, devojčice, koje su s jednom sestrom (3) bile same u stanu na šestom spratu zgrade u Karađorđevoj ulici u Obrenovcu, nastradale su dok su se tuširale.

(Kurir.rs - J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja