02:18

cabarkapa

MALTRETIRANJE

ČABARKAPINA BIVŠA DEVOJKA TVRDI: Tukao me je i zlostavljao kad god bi se napio, kada sam ga ostavila isekao je gume na mom autu

Crna Hronika -

Beograđanka D. Đ., koja je bila u ljubavnoj vezi sa Željkom Čabarkapom, tvrdi da je bila njegova žrtva tokom jednogodišnje romanse, ali i nakon što su raskinuli krajem leta. Podsetimo, Željko Čabarkapa, mlađi brat kriminalca Aleksandra Čabarkape iz Kaluđerice, sumnjiči se da je pre dve nedelje tukao sadašnjeg momka svoje bivše supruge Maje, posle čega je navodno pobegao. Kako smo ranije pisali, Maja je prijavila policiji da ju je bivši muž namamio u kuću, gde je tukao njenog partnera Ivana S.

Plašila ga se

Da je mlađi Čabarkapa i ranije bio nasilan, za Kurir tvrdi njegova bivša devojka D. Đ., navodeći da je sa njim pretrpela pravu torturu. - Željko i ja smo se upoznali u kraju u kome oboje živimo i bili smo u vezi nešto više od godinu dana. Više puta me je tukao i zlostavljao, uglavnom kada bi se napio - tvrdi D. Đ. Ona je pokazala i fotografije modrica koje je, kako tvrdi, zadobila od Željkovih batina.

Poznat policiji

Hapšen zbog oružja i reketa

Željko Čabarkapa odranije je poznat policiji, a 2017. godine, kako se već pisalo, bio je uhapšen.

- Privođen je zbog nelegalnog oružja i reketiranja - rekao je izvor.

Naša sagovornica objašnjava da u početku nasilje nije prijavljivala policiji. - Jako sam ga se plašila i plašila sam se šta bi mogao da mi uradi. Živela sam u tolikom strahu da čak nikome nisam smela da ispričam kroz šta prolazim - ističe D. Đ. i dodaje da je posle jedne svađe sa Željkom pobegla kod sestre u Beč.

1 / 4 Foto: privatna arhiva

Nema informacije

Naša sagovornica navodi da povodom prijava koje je podnela nema nikakvu informaciju. - Redovno zovem policiju i raspitujem se, ali dosad nisam dobila konkretan odgovor. Uplašena sam i volela bih da moj bivši dečko bude kažnjen po zakonu kako i zaslužuje, kao i svi drugi ljudi koji prekrše zakon - zaključila je. Iz MUP su za Kurir naveli da ne mogu da daju informacije o konkretnom slučaju, jer je reč o podacima o ličnosti, koji su tajni.

Stariji brat

Čeka ga suđenje u Šapcu

Aleksandar Čabarkapa, Željkov stariji brat, proslavio se kada je bio deo ljubavnog trougla. Naime, on je bio u vezi sa fitnes-instruktorkom Ljubom Pantović, a kada je ona ušla u jedan rijaliti, stupio je u romansu sa njenom tada maloletnom ćerkom Aleksandrom Subotić i sa njom dobio dete. Pored burnog ljubavnog života, Aleksandar ima i pun policijski dosije. Više puta je hapšen i osuđivan, a trenutno je u pritvoru i čeka suđenje pred Višim sudom u Šapcu zbog optužbi da je pretukao i opljačkao deviznog penzionera.

Kurir.rs/ Jelena Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja