POGINUO MLADIĆ KOD KANJIŽE: Motorom udario u kravu na putu, stradala i životinja
Foto: RINA

užas

POGINUO MLADIĆ KOD KANJIŽE: Motorom udario u kravu na putu, stradala i životinja

Crna Hronika -

Viktor H. (25) iz Malih Pijaca kod Kanjiže, poginuo je u nedelju, kad je motociklom naleo na kravu koja se zatekla na putu. Nesreća se dogodila na putu između naselja Zimoć i Velebit.

Kako je Kuriru potvrđeno u senćanskom Osnovnom javnom tužilaštvu, nesrećni mladić je pao sa motocikla i na licu mesta ostao mrtav.

- Teška saobraćajna nesreća dogodila se u nedelju, oko 15 sati i 15 minuta. Policija je obavila uviđaj, a mi smo izdali naredbu za odbudukciju koja će se obaviti u novosadskom Zavodu za sudsku medicinu. Motociklista se, najverovatnije, velikom brzinom, kretao od Zimonjića prema Velebitu. Nakon udara u kravu i pada sa motocikla, ostao je na licu mesta mrtav. U ovom trenutku nema osnova za pokretanje krivičnog postupka, a koliko je nama poznato, ovakva tragedija se u ovom delu Bačke ranije nije dogodila - rečeno je našem listu u senćanskom tužilaštvu.

Iz kikindske policije potvrdili su da na ovoj deonici postoji saobraćajni znak "životinje na putu" koji vozače upozorava na deo na kome domaće životinje pod nadzorom prelaze preko puta, odnosno se kreću duž puta. U ovoj saobraćajnoj nesreći nastradala je i krava.

(Kurir.rs/S. U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track