KO JE ČOVEK KOME JE DŽONIĆ DAO PARE POSLE UBISTVA I VRATIO DUG? Nerešena još jedna enigma brutalne likvidacije porodice Đokić!
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

misterija

KO JE ČOVEK KOME JE DŽONIĆ DAO PARE POSLE UBISTVA I VRATIO DUG? Nerešena još jedna enigma brutalne likvidacije porodice Đokić!

Crna Hronika -

Goran Džonić, koji je osumnjičen da je u noći između 26. i 27. septembra u selu Moravac kod Aleksinca ubio svog brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i ćerku Lidiju (25), navodno je deo novca koji je uzeo nakon ubistva vratio jednom rođaku. Međutim, taj čovek i dalje nije saslušan, a sumnja se i da uopšte nije u Srbiji.

Džonić, koji je nakon ubistva spalio tela rođaka, iz njihovog automobila je odneo veću količinu novca. Jedan deo nađen je u dvorištu kuće njegovog sina, drugi u usisivaču, a deo koji nedostaje, osumnjičeni za trostruku likvidaciju navodno je iskoristio da vratio dug od 8.000 evra.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je Džonićev rođak koji navodno živi u inostranstvu i koji bi, kako se pretpostavlja, trebalo da bude saslušan.

- Istraga u ovom slučaju nije završena, biće još veštačenja, ali i saslušanja svedoka. Podsetimo, još uvek nije ispitan Džonićev rođak, kome je on, navodno, posle ubistva Đokića vratio poveći dug - naveo je izvor.Upravo je vraćanje veće sume novca bilo jedan od tragova koji je policiju odveo do osumnjičenog, koji se trenutno nalazi u pritvoru.

Pored Gorana Džonića, u pritvoru se zbog ovog zločina nalaze i njegovi sinovi, kao i braća iz Moravca K.M. i A.M. poznatiji kao Jojke.

Džonić je za otmicu i ubistvo porodice Đokić na početku upravo optužio braću Jojke. On je rekao da su ga "ucenili i primorali na saučesništvo u zločinu", ali su kasnija saslušanja i njegovi protivrečni iskazi pokazali da je, po svemu sudeći, on jedini počinilac.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track