HAPŠENJE U KRAGUJEVCU U DVE ODVOJENE AKCIJE: Muškarac upadao u magacine, krao sve što je stigao, drugi uhapšeni obijali firme
Foto: T. Ilić

mup

HAPŠENJE U KRAGUJEVCU U DVE ODVOJENE AKCIJE: Muškarac upadao u magacine, krao sve što je stigao, drugi uhapšeni obijali firme

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, operativnim radom, rasvetlili su pet teških krađa i, u dve odvojene akcije, uhapsili tri osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

Sumnja se da je D. N. (35) iz Kragujevca, tokom novembra i decembra ove godine, provaljivao u magacine, objekte i gradilišta na području Kragujevca iz kojih je ukrao strujne kablove, bušilice, brusilice i drugi građevinski alat.

Na ovaj način je, kako se sumnja, vlasnike oštetio za oko 900.000 dinara. U drugoj akciji, brzim i efikasnim radom, uhapšeni su D. J. (25) i Z. J. (26) iz Kragujevca koji se sumnjiče da su juče podesnim alatom obili prostorije jedne firme u Kragujevcu, ukrali bakarne kablove i na taj način oštetili vlasnika za oko 500.000 dinara.

Policija je pronašla ukradene bakarne kablove i vratiće ih vlasniku. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja