DIJANA HRKALOVIĆ IZLAZI IZ PRITVORA? Završena istraga protiv nje, saslušani svi SVEDOCI
Foto: Zorana Jevtić

novi detalji iz istrage

DIJANA HRKALOVIĆ IZLAZI IZ PRITVORA? Završena istraga protiv nje, saslušani svi SVEDOCI

Crna Hronika -

Dijana Hrkalović, bivša sekretarka u Ministrarstvu unutrašnjih poslova, mogla bi uskoro da izađe iz pritvora, piše Blic.

Istraga protiv nje završena je u četvrtak, saslušani su svi svedoci i juče je trebalo da bude doneta odluka da ona izađe iz pritvora.

U pritvoru u Centralnom zatvoru bila je od 15. oktobra zbog sumnje da je uticala na načelnika odeljenja za specijalne istražne metode Dejana Milenkovića Bagzija da ne dostavi blagovremeno neke izveštaje tužilaštvu u vezi sa ubistvom Vlastimira Miloševića, poznatom kao slučaj "ubistva na tramvajskim šinama", za koje je bio optužen, a kasnije pravosnažno i oslobođen Veljko Belivuk, koji je sada optužen za pet ubistava.

- Svih 20 svedoka je saslušano, svedoka koji imaju veze sa Bagzijem, a ne sa njom. Nju su u pritvoru držali na osnovu tačke dva, a to je da ne bi uticala na svedoke - rekao je Ahmed Delimeđac, njen advokat.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

03:21

DIJANA BILA DEO GRUPE KOJA JE PLANIRALA ATENTAT NA VUČIĆA: Obaveštajac otkrio šokantne detalje afere NIJE DŽABE DOVEDENA U MUP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track