NEĆETE VEROVATI GDE JE DRUGI PUT UHAPŠENA HRKALOVIĆ! Policija je uhvatila na izlazu! ŠOKIRALA SE, NIJE JOJ BILO LAKO!
Foto: MUP Srbije

IZNENAĐENJE

NEĆETE VEROVATI GDE JE DRUGI PUT UHAPŠENA HRKALOVIĆ! Policija je uhvatila na izlazu! ŠOKIRALA SE, NIJE JOJ BILO LAKO!

Crna Hronika -

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala ponovo su sinoć uhapsili bivšu državnu sekretarku MUP Srbije Dijanu Hrkalović. Ona je uhapšena u blizini zgrade u kojoj stanuje na Voždovcu.

Hrkalović je privedena kada je izlazila iz palačinkarnice i delovala je iznenađeno i uplašeno, piše Informer.

U skladu sa zakonom i procedurom odmah je sprovedena u Odeljenje za potrage PU za grad Beograd, a zatim u Centralni zatvor. Ona će najpre biti 15 dana u karantinu, pa tek onda smeštena u ćeliju.

Hrkalović je uhapšena nakon što je usvojena žalba tužilaštva, pa je Viši sud juče odredio pritvor zbog opasnosti od bekstva i uticaja na saučesnike.Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je ranije juče rešenje Specijalnog suda kojim je 10. decembra ukinut pritvor bivšoj državnoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović i naložio da se ponovo razmotri predlog tužioca za određivanje pritvora zbog opasnosti od bekstva.

Odluku o ranijem ukidanju pritvora je donelo krivično vanpretresno veće Specijalnog suda 10. decembra nakon što je ranije tog dana tužilaštvo podnelo optužni predlog protiv nje zbog krivičnog dela trgovina uticajem u produženom trajanju i predložilo da joj sud izrekne kaznu zatvora od pet godina.

Hrkalović je nešto manje od dva meseca bila u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu. Tužilaštvo je 15. decembra tražilo od suda da joj produži pritvor po dva nova osnova - zbog postojanja opasnosti od bekstva i uticaja na saučesnike, ali sud nije usvojio.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track