OVO JE DRŽAVLJANIN SRBIJE (17) KOJI JE MUČKI UBIJEN U TRSTU: Marokanac mu napravio zasedu na Božić! UDAVIO GA PERTLAMA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

UŽASNA TRAGEDIJA

OVO JE DRŽAVLJANIN SRBIJE (17) KOJI JE MUČKI UBIJEN U TRSTU: Marokanac mu napravio zasedu na Božić! UDAVIO GA PERTLAMA! (FOTO)

Crna Hronika -

Ali Kašim je Trajkovića navodno ubio zbog toga što je ovaj počeo da se zabavlja sa njegovom bivšom devojkom

Državljanin Srbije Robert Trajković (17) mučki je ubijen u Trstu. Mladića je ubio Marokanac Ali Кašim (21), koji je ovom dečaku napravio zasedu, udavio ga pertlama, a onda je njegovo telo bacio u podrum.

Ubica je uhapšen, a navodno Trajkovića je ubio zbog toga što je ovaj počeo da se zabavlja sa njegovom bivšom devojkom.

Trajkovićeva porodica prijavila je njegov nestanak 8. januara, kada nisu uspeli da telefonski stupe sa njim u kontakt.

– Napravio mu je zasedu. Кako su nam rekli, u tom podrumu je bilo tragova krvi po zidovima, pa se veruje da se moj sin branio od napadača. Ubijen je u noći između 7. i 8. januara – tvrdi Robertov otac Petar Trajković.

Robert Trajković
foto: Printscreen/Facebook

Robert, koji je sa roditeljima i bratom živeo godinama u Italiji, devojku je upoznao za Novu godinu. Kobne večeri, krenuo je kod nje, ali od tada mu se izgubio svaki trag i porodica je policiji prijavila njegov nestanak.

Prema onome što se navodi u italijanskim medijima, telo je pronađeno u podrumu hostela u kom je devojka bila smeštena. Pronađeni su i tragovi krvi u zgradi.

- Sumnja se da je Kašim, inače bivši dečko devojke, napravio zasedu Robertu, jer je kobne večeri pre njega došao u stan devojke. Najverovatnije, znao je da on treba da stigne i sačekao ga je na ulazu u zgradu - tvrdi izvor upoznat sa slučajem. - Čim je Robert ušao u zgradu, Marokanac ga je napao s leđa. Odvukao ga je u podrum, gde ga je zadavio omčom. Dok ga je davio, vikao je: "Ona je moja".

Prijatelji ubijenog Roberta su otkrili da su mu savetovali da se ne viđa sa njom, jer ga je Kašim već jednom ranije ošamario. Navodno, ubica je sa devojkom živeo dve godine u Nemačkoj, a kada su se za praznike vratili u Italiju, ona ga je ostavila.

- Moj brat je nestao u petak. Nije se javljao na telefon. Preko društvenih mreža i lokalnih medija smo podelili apel i molili za pomoć da ga pronađemo. Robert je bio dobro dete, nikada nije imao problem sa zakonom i cilj mu je bio da pošteno radi u Italiji. Nije zaslužio ovo što se dogodilo - ispričao je za medije Robertov brat, Kristijan Trajković.

DEVOJKA U ŠOKU, JOŠ NIJE SASLUŠANA

Devojka, zbog koje je Marokanac ubio Roberta, navodno još nije saslušana, jer je u šoku.

- Nadležni nisu uspeli da je ispitaju. Ali, zasada je izvesno da je osumnjičeni bio u njenom stanu, dok je ona telefonom ugovarala sastanak sa Robertom u hostelu - otkrili su izvori iz istrage.

Kurir.rs/Objektiv/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track