SLUČAJ UBISTVA ĐOKIĆA: Petorici osumnjičenih za ubistvo tročlane porodice ponovo PRODUŽEN PRITVOR
Foto: Kurir Dragan Ilić, Privatna arhiva

ostaju iza rešetaka

SLUČAJ UBISTVA ĐOKIĆA: Petorici osumnjičenih za ubistvo tročlane porodice ponovo PRODUŽEN PRITVOR

Crna Hronika -

Goranu Džoniću, prvoosumnjičenom za ubistvo porodice Đokić, njegovim sinovima Milanu i Stefanu kao i braći Milošević danas je produžen pritvor na još 30 dana. Ovakvu odluku doneo je Apelacioni sud jer nakon tri meseca o tome ne odlučuje Viši sud u Nišu.

- Naši branjenici braća Milošević su kako je dokazano imali alibi tako da je apsolutno nepotrebno da borave iza rešetaka, a samo zato što ih je prvoosumnjičeni povezao sa tim zločinom da bi sebi smanjio krivicu, navode advokati braća Magdelninić.

Filip Domazet, zastupnik braće Džonić takođe je ranije naveo da su je boravak njegovih klijenata iza rešetaka nepotreban, a to je Kuriru rekla i njihova majka Suzana Džonić.

- Tužiteljka je na bolovanju, a u međuvremenu su se pojavili novi svedoci koji moraju da budu ispitani tako da su njih četvorica zadržani da ne bi uticali na svedoke, kaže nam jedan od ljudi iz istrage. za sada nema dokaza da su braća Milošević, ali ni Džonić učestvovala u monstruoznom zločinu kada je 27. septembra ubijena tročlana porodica Đokić, a potom i spaljena.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track