OVO JE VELIKA POBEDA: Oglasio se otac devojčice koju je obljubio komšija, evo šta je rekao o vraćanju pedofila u pritvor!
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Facebook

Pedofil vraćen u pritvor

OVO JE VELIKA POBEDA: Oglasio se otac devojčice koju je obljubio komšija, evo šta je rekao o vraćanju pedofila u pritvor!

Crna Hronika -

Otac oštećene devojčice kaže za Kurir da je dobio nezvanično potvrdu da je muškarac (38) koji je nakon šestomesečnog pritvora pušten na slobodu iako je u junu prošle godine obljubio njegovu ćerku, vraćen u pritvor!

Podsetimo, prošlog petka je Viši sud u Šapcu ukinuo pritvor muškarcu, optuženom da je obljubio svoju maloletnu komšinicu na jednoj proslavi 19. juna 2021. Ova vest izazvala je veliku buru u javnosti, a razlog zbog kog je optuženom ukinut pritvor, u kom je proveo šest meseci, po mnogima je skandalozan. Naime, pritvor mu je ukinut zbog nedovoljnog interesovanja javnosti za slučaj?!

- Ovo je velika pobeda za moje dete, za nas kao porodicu, ali i za sve buduće ljude koji, nažalost, prožive našu sudbinu! Ovo je ispravna odluka suda i hvala svima koji su nam pomogli i podržali nas na ovom veoma teškom životnom putu - kaže za Kurir otac oštećene devojčice.

Naime, kako nezvanično saznajemo, Apelacioni sud u Novom Sadu preinačio je odluku o pritvoru osumnjičenom i ponovo mu odredio pritvor.

(Kurir.rs - B. T)

Bonus video:

02:23

ZBOG LAJKOVA RODITELJI IZLAŽU DECU UŽASNOJ OPASNOSTI! Manijaci skrinšotuju gole slike dece i PRODAJU pedofilima za mizaran novac!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track