SUTRA DAN ŽALOSTI U OPŠTINI ALEKSANDROVAC: Danas sahranjeni stradali u teškoj saobraćajnoj nesreći
Foto: Kurir.rs/Ž.M.

tuga

SUTRA DAN ŽALOSTI U OPŠTINI ALEKSANDROVAC: Danas sahranjeni stradali u teškoj saobraćajnoj nesreći

Crna Hronika -

Posle teške saobraćajne nesreće, koja se 29. januara u 06:30 časova dogodila u ataru sela Lukavac, na magistralnom putu Kruševac - Aleksandrovac, danas su sahranjeni nastradali Zoran Vidojević i Goran Milosavljević.

IN MEMORIAM: Zoran Vidojević 1967-2022.

Svi oni koji su poznavali Zorana imaju samo reči hvale, dobar suprug i otac, veliki prijatelj i drug, miran, staložen, veliki radnik. Sa suprugom Gordanom radio je neumorno, većinu radnog veka proveo je u Vino Župi, slobdno vreme koristio je da na svom imanju u Koznici ostvari dodatne prihode za kuću, školovanje ćerki, Anđele i Miljane, koje su na najbolji način odličnim rezultatima davali dodatnu snagu Zoranu da stvara. Toliko dobrote danas je retko sresti, volja da se pomogne svakome kada to dozvoli vreme, druželjubivost i nesebičnost u svemu, krasile su Zoću koji je bio omiljen.

Porodica je primala saučešća u kapeli u Kožetinu do 12:15 sati, a opelo i sahrana održano je u 12:30 časova na Kožetinskom groblju.

Večna ti slava, počivaj u miru druže.

IN MEMORIAM: Goran Milosavljević Džoni 1970-2022.

Veliki gubitak za Župu, nenadoknadiv za porodicu, prijatelje, kolege i poznanike. Malo je tako pozitivnih, pitomoh i plemenitih ljudi kakav je bio Goran. Uvek rado viđen u društvu sa osmehom i šarmom koji je uvek širio pozitivnu energiju bilo to na poslu ili na druženju.

Veliko požrtvovanje i odricanje dao je za porodicu, boreći se da sa suprugom Ivanom obezbedi odlične uslove za školovanje tri ćerke, koje su na najbolji način opravdale trud svojih roditelja i svojim rezultatima učinili ih ponosnim.

Tvoje Katarina, Aleksandra i Emilija čuvaće te večno u srcu i sa majkom Ivanom, sećaće se na najlepše zajedničke trenutke koje ste delili.

Porodica Milosvljević JE PRIMALA izraze saučešća u porodičnoj kući u Kožetinu do do 10 časova.

Sahrana je obavljena danas u 14 časova na Kožetinskom groblju.

Porodica Milosvljević primaće izraze saučešća u porodičnoj kući u Kožetinu danas posle 17 sati do sutra ujutru do 10 časova, posle čega će izrazi saučešća moći da se izjave u kapeli Kožetinske crkve.

Počivaj u miru dragi druže.

U ŽUPI 01. FEBRUAR DAN ŽALOSTI

Usled tragične smrti ovih građana , odlukom predsednika opštine Aleksandrovac, dr Mirka Mihajlovića, 1. februar je proglašen je za Dan žalosti u Župi.

(Kurir.rs/Ž.M./Nezavisne Narodne novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track