REKLA JE TAKSISTI DA STANE, PRESKOČILA OGRADU I BACILA SE U DUNAV: Potraga za Ksenijom podsetila na tužnu sudbinu Novosađanke
Foto: Printscreen/Facebook

tragedija

REKLA JE TAKSISTI DA STANE, PRESKOČILA OGRADU I BACILA SE U DUNAV: Potraga za Ksenijom podsetila na tužnu sudbinu Novosađanke

Crna Hronika -

Potraga za Ksenijom Lukić (30), kojoj je svaki trag izgubio u subotu noću na mostu Duga posle svađe sa momkom, mnoge je podsetila na tragičnu sudbinu studentkinje Aleksandre Božić (20) koja je početkom avgusta 2018. godine skočila sa mosta Sloboda u istom gradu.

ksenija nestala na mostu
ksenija nestala na mostufoto: Kurir.rs/S.S., Printscreen/Facebook

Podsetimo, policiji je Ksenijin nestanak prijavio njen dečko, a slučajni prolaznik je nadležnima rekao da je video devojku kako u isto to vreme skače sa mosta. Porodica ne zna šta se dogodilo sa Ksenijom i moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave.

Početkom avgusta 2018.godine, Aleksandra Božić (20), studentkinja iz Novog Sada, nakon što je otišla iz kafane skočila je sa mosta.

- Ona je pozvala taksi, ušla unutra, a onda rekla vozaču da stane na mostu. Izašla je iz auta, preskočila ogradu mosta Slobode i skočila u vodu. Odmah su angažovani ronioci žandarmerije, koji su dva dana pretraživali reku - pričao je izvor.

Aleksandra
Aleksandrafoto: Printscreen Facebook

Telo je pronađeno, pored obale Dunava, u blizini čarde "Šaran", između Petrovaradina i Sremskih Karlovaca.

Aleksandrina majka tada je za Kurir ispričala da ništa nije ukazivalo na tragediju.

- Tog dana smo otišli da uplatimo letovanje u Egiptu i celo popodne smo tražili kupaće kostime po gradu i polako se pripremale za put. Nijednog trenutka nisam primetila da je moja ćerka bila neraspoložena. Pa ko bi planirao letovanje i istog dana se ubio? Moguće da se tada s nekim čula. Ona je imala neku ljubav, ali je odavno raskinula s tim dečkom. Ne verujem da se zbog toga ubila - navela je majka.

Kurir.rs/ S.S.

Bonus video:

07:24

TELO BI VEĆ ISPLIVALO DA SE MATEJ UDAVIO! Bezbednjak do detalja opisao potragu: U plastu sena tražimo iglu SVE SUGERIŠE NA OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track