KAMERE SNIMILE TAČAN TRENUTAK I AUTO KOJI JE POKOSIO BRAČNI PAR PA ODJURIO? Muž poginuo, ženi lice unakaženo, vozač uhapšen VIDEO
Foto: Printscreen/RTS

kako juri

KAMERE SNIMILE TAČAN TRENUTAK I AUTO KOJI JE POKOSIO BRAČNI PAR PA ODJURIO? Muž poginuo, ženi lice unakaženo, vozač uhapšen VIDEO

Crna Hronika -

OBRENOVAC - Vozač automobila "fijat stilo" koji se sumnjiči da je izazvao nesreću u selu Zabrežje kod Obrenovca a u kojoj je smrtno stradao Slobodan K. (80) i teško povređena njegova supruga Dušanka (75), uhapšen je, saopštio je MUP.

Kako je za obrenovački RTV Mag rekao sin nesrećnog bračnog para, vozač se predao policiji i reč je o čoveku koji je tu iz kraja i kog inače poznaje.

1 / 4 Foto: RTV Mag Youtube printscreen

Podsetimo, u mestu Zabrežje kod Obrenovca u nedelju predveče u 19 sati vozač je automobilom udario bračni par na ulici i pobegao s lica mesta.

Ubrzo nakon nesreće pregaženi muškarac je preminuo a žena je teško povređena.

Obrenovac, Zabrežje, gaženje, bračni par, Dušanka K., Slobodan K.
foto: RTV Mag Youtube printscreen

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu, vozaču je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti sproveden na saslušanje u Tužilaštvo. Njemu se na teret stavlja krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Podsetimo, on je prvobitno bio u bekstvu posle gaženja bračnog para.

Dušanka i Slobodan bili su u poseti rođacima koji žive u istoj ulici, a tragedija se dogodila na putu kući.

1 / 5 Foto: RTV Mag Youtube printscreen

- Jako mi je teško. Ja sam supruga njihovog sina. Moj muž je otišao na groblje. Dolazi nam rodbina na saučešće. Ono što znam, to je da ih je udario crni automobil, a to je policija utvrdila nakon što je skinula jednu jedinu nadzornu kameru koja se nalazi u našoj ulici - rekla je sa suzama u očima snaha Nataša za Telegraf dočekujući ožalošćenu rodbinu.

Ispred kuće se na ulici okupio komšiluk.

- Oboje su dobri ljudi, teška tragedija. Vraćali su se kući sinoć od rođaka, čuo se jak udarac, a onda gas. Svi smo izašli napolje i zatekli stravičan prizor. Kao što vidite, ovde je bila ogromna lokva krvi koju su komunalci jutros oprali. Inače, noću ovde non-stop jure preko dozvoljene brzine i to iz jednog posebnog dela Obrenovca, gde se skuplja sumnjiva ekipa. To se zna, a nadležni ništa ne preduzimaju povodom toga - prenosi Telegraf.

Kurir.rs/Foto/Video: RTV Mag Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track