OVO SU MLADIĆI STRADALI U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD ŠAPCA Porodica i prijatelji nemi od bola: Popravili auto pa hteli da ga probaju
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

velika tragedija

OVO SU MLADIĆI STRADALI U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD ŠAPCA Porodica i prijatelji nemi od bola: Popravili auto pa hteli da ga probaju

Crna Hronika -

Danijel Č. (34) iz Prova, Damjan Š. (20) i Siniša B. (26) iz Zvezda poginuli su sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja dogodila u selu Trbušac na putu Šabac - Obrenovac, kada se "pežo" u kom su se nalazili zakucao u "audi" koji je išao iz suprotnog smera.

Kako je Kurir saznao, Danijel i Siniša poginuli su na licu mesta, dok je Damjan prevezen u šabačku bolnicu, gde je ubrzo preminuo.

- Ovo je velika tuga za naše malo mesto. Poznavao sam Damjana još kad je bio mali. Odrastao sam sa njegovim ocem, a moj sin se družio sa Damjanom, mnogo dobro dete. Ne mogu da opišem koliko mi je krivo, kad sam čuo za to, suze su mi same išle - kaže prijatelj porodice Šumanac i objašnjava:

- Danijel je bio mnogo dobar dečko, vredan i radan. Koliko znam Siniša je radio kod njega, jer je ovaj držao radionicu za održavanje kola. Kupljen je taj "pežo" i bio je na popravci u servisu, nakon što su završili sa radom, hteli su da ga provozaju, da vide da li je sve sve u redu. Verovatno su hteli posle posla malo da se druže.

Šabac, Siniša Banić, Damjan Šumanac
foto: Printscreen/Facebook

Porodica nastradalog Danijela nije imala snage da priča o tragediji.

- U pitanju je sin mog brata. Ne možemo ništa da kažemo, ovo je velika tragedija za sve nas. Razumite nas - rekli su iz porodice.

Komšije nastradalog mladića iz Prova za njega imaju samo reči hvale.

-Oni su nam bliski rođaci. Šta mogu da kažem, velika tragedija za naše malo mesto. Danijel je bio jako dobar mladić, fin i kulturan. Radio je i bio je jako vredan - rekle su prve komšije.

Šabac, Siniša Banić, Damjan Šumanac
foto: Printscreen/Facebook

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se oko 22 sata, a vozač "audija" N.B. (31) iz Lazarevca prevežen je u šabačku bolnicu, odakle je hitno transportovan za Beograd.

Kurir.rs

Bonus video:

00:11

STRAVIČNA NESREĆA U ŠAPCU: Poginula dva muškarca, automobil potpuno uništen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja