00:16

Zoran Marijanović napušta Palatu pravde, suđenje je za danas završeno

IZAŠAO IZ PALATE PRAVDE

PRŠTALO NA SUĐENJU MARJANOVIĆU Evo šta se izdešavalo u sudnici! Pala rasprava odbrane i sudije o blatu i Zoranovim pantalonama

Crna Hronika -

BEOGRAD - Današnje ročište Zoranu Marjanoviću u Palati pravde, u okviru suđenja za ubistvo supruge - mlade pevačice Granda Jelene Marjanović, za danas je završeno.

Usvojen je zahtev odbrane da se sasluša veštak, a glavni pretres ponovo je zakazan za 15 jun u 10 časova, u sudnici broj 1.

1 / 6 Foto: Kurir.rs/J.M.

Šta se danas dešavalo u Palati pravde?

Kad je reč o samim dešavanjima u sudnici, danas je izvršen pregled 8 fotografija koje su nastale 2. aprila u periodu potrage s nasipa.

Zoran Marjanović, Palata Pravde
foto: Kurir

Odbrana Zorana Marjanovića imala je dva zahteva za rekonstrukciju događaja i saslušanje Dušana Keckarevića, veštaka s Biloškog fakukteta.

00:50

Marjanović s podočnjacima i u crnom, na njemu primećen nov detalj

Prvi deo suđenja obeležila je rasprava između sudije i odbrane Marjanovića gde su advokati rekli da sud preuzima ulogu tužioca i da je aktivniji od samog tužioca. Raspravljali su se oko tragova blata na Zoranovim pantalonama i automobilima koji su bili na nasipu.

Zoran Marjanović
foto: Kurir.rs/J.M.

Zamenik tužioca Nikola Uskoković smatra da je rekonstrukcija suvišna i da ne bi razrešila pravnu stvar.

DAN D U PALATI PRAVDE! IZVODI SE POSLEDNJI DOKAZ PRE PRESUDE Marjanović s podočnjacima i u crnom, na njemu primećen nov detalj

Štaviše, nema ništa protiv saslušanja, ali smatra da ovi zahtevi nisu blagovremeno podneti.

Kurir.rs/J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track