POJAVIO SE SNIMAK JEZIVE SAOBRAĆAJKE KOD ČAČKA: Automobil uleteo u kafanu nakon što ga je pogodio predmet sa kamiona (VIDEO)
Foto: Printscreen

novi detalji

POJAVIO SE SNIMAK JEZIVE SAOBRAĆAJKE KOD ČAČKA: Automobil uleteo u kafanu nakon što ga je pogodio predmet sa kamiona (VIDEO)

Crna Hronika -

Saobraćajna nesreća koja se sinoć dogodila na magistralnom putu od Čačka ka Užicu izazvala je kolaps u saobraćaju, a snimci sa sigurnosnih kamera otkrivaju kako je došlo do stravičnog udesa.

Na snimku se vidi da je sa kamiona koji se kretao iz pravca Užica određeni predmet pao na kolovoz, a na koji je tokom vožnje naletelo vozilo koje se kretalo iz suprotnog smera, koje je potom uletelo u baštu kafanu.

Dve starije osobe koje su se nalazile u njemu primljene su u Opštu bolnicu u Čačku.

1 / 4 Foto: RINA

- Muškarac starosti 69 godina primljen je u jedinicu intezivne nege sa teškim telesnim povredama dok je ženska osoba starosti 81 godinu sa lakšim telesnim povredama primljena na odeljenje ženske hirurgije - rekla je za RINU Jelena Кnežević iz čačanske bolnice.

Nakon što je izazvao incident vozač kamiona se nije zaustavio.

To nije jedina saobraćajna nezgoda koja se juče dogodila u Pakovraću jer je na samo nekoliko stotina metara došlo do još jednog udesa u kom je bilo teže povređenih lica.

(Kurir.rs/Rina)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track