NIJE MOGAO DA PODNESE DA JOJ DOBRO IDE POSLE RAZVODA I DA JE SREĆNA SA DRUGIM: Lidijna drugarica otkrila motiv masakra u Italiji
Foto: Facebook, Twitter

ZLOČIN U VIĆENCI

NIJE MOGAO DA PODNESE DA JOJ DOBRO IDE POSLE RAZVODA I DA JE SREĆNA SA DRUGIM: Lidijna drugarica otkrila motiv masakra u Italiji

Crna Hronika -

- Nije mogao da podnese da joj dobro ide nakon razvoda, zato je ubio! Ljubomoran i bezobrazan! Od jadne dece je napravio siročiće.

Ovako za Kurir priča porodična prijateljica ubijene Lidije Miljković i njenog bivšeg supruga Zlatana Vasiljevića koji ju je juče brutalno ubio, a zatim presudio svojoj sadašnjoj devojci Gabrijeli i sebi u Italiji.

00:45

KRVAVI PIR SRBINA U ITALIJI! Zlatan (42) upucao bivšu ženu Lidiju (42), sadašnju partnerku, pa presudio sebi!

- Lidija je juče u osam sati ujutru odvela decu u školu, a zatim je otišla na posao. Ispred firme je stigla posle pola sata, parkirala se i izašla. Nije primetila da je Zlatan parkiran i da je čeka, ali kada ga je ugledala počela da je da beži. Znala je da neće na dobro, jer je imao zabranu prilaska. Trčala je jadna, ali je stigao i ispalio nekih 5 ili 6 hitaca u nju. Ubio je, a razišli su se pre tri godine. Šta je tačno tražio sad od nje, niko ne zna! Evidentno je da je bio ljubomoran na njen novi život i činjenicu da joj dobro ide posle njega - kaže ona i dodaje :

Italija, Lidija Miljković, Zlatan Vasiljević
foto: Printscreen/Facebook

- Kad je ubio ostavio je nesrećnicu da leži i otišao, a dok je trajala potraga za njim, policija je čuvala decu, jer je pretio da će i njih pobiti.

Naša sagovornica kaže da su Lidija i Zlatan bili u braku 10 godina.

- Zlatan je kamiondžija i vozi teretnjak po Italiji i rodom je iz Ozrena iz Bosne, ali je posle rata došao u Kukujevce. Dok je moja Lidija iz Lebana, a u Italiju su došli ima preko 17 godina - kaže prijateljica i nastavlja:

Zlatan Vasiljević, Lidija Miljković, Vićenca
foto: Youtube/Local Team

- Posle rastanka od Zlatana, ona je našla novog dečka, ali ih je on redovno proganjao. Lidiji je dobro išlo i skoro je sa dečkom kupila stan i mislim da je to bila kap koja je prelila čašu. Nije dozvoljavao da nastavi život i ubijala ga je činjenica da ga deca neće i verovatno je sad to eksplodiralo u njemu pa je ubio - kaže prijateljica.

Drugarica navodi da su Lidijini najbliži van sebe od juče.

- Jadni ljudi ne znaju šta da rade. Sve misle da nije istina da su ostali bez Lidije. Žao mi je dece, ostadoše sami iako će ih verovatno uzeti Lidijini roditelji,braća i sestra pod svoje, jer su i oni u Italiji.

Kurir.rs/ B:T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track