PRVE SLIKE SA MESTA NESREĆE U MELENCIMA: Škodu sa puta bacio na trotoar, zaustavila se kod drveta! Evo šta se danas vidi
Foto: Kurir

strašno

PRVE SLIKE SA MESTA NESREĆE U MELENCIMA: Škodu sa puta bacio na trotoar, zaustavila se kod drveta! Evo šta se danas vidi

Crna Hronika -

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Melencima kod Zrenjanina gde je poginula ruska državljanka A. K. S (34) dan nakon nesreće mogu se videti vidljivi tragovi kočenja.

Podsetimo, nesreća se dogodila u Ulcii srpskih vladara u centru Melenaca kada je vozač M. S. (20) direktno udario u automobil "škodu" u kojoj je Ruskinja bila na suvozačevom mestu, dok je njen muž bio za volanom.

mesto na kom se dogodila nesreća
mesto na kom se dogodila nesrećafoto: Kurir

- Mladić je navodno vozio preko 150 na sat i dok je "škoda" bila na semaforu, gde je bilo crveno svetlo, on se zaleteo i udario u njih od pozadi. Od siline udarca on je izgurao "škodu" u smeru suprotne trake i oni su završili van kolovoza pored puta i zaustavili su se kod drveta - kaže naš sagovornik.

Naime, vidljivi su i tragovi kočenja.

00:13

Mesto nesreće u Melencima

Podsetimo, ovim povodom oglasio se i MUP u Zrenjaninu koji je u saopštenju naveo da je mladić uhapšen i koje krivično delko mu se stavlja na teret.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po odobrenju višeg javnog tužioca u Zrenjaninu, uhapsili su M. S. (20) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

mesto gde se 'škoda' zaustavila
mesto gde se "škoda" zaustavilafoto: Kurir

Sumnja se da je on sinoć oko 23 časa, u Ulici srpskih vladara u Melencima, upravljajući automobilom "džeta“, udario u "škodu“, koja je stajala na semaforu, a koju je vozio četrdesetogodišnji muškarac.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi život je izgubila tridesetčetvorogodišnjakinja, vozači oba vozila su teško povređeni, dok je putnik iz "džete“ zadobio lake telesne povrede. M. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Zrenjaninu.

(Kurir.rs - S. U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track