KO JE MISTERIOZNI TREĆI ČOVEK! Biljana koja je ZABETONIRALA muža bila u VEZI sa kolegom, sumnja se da je UMEŠAN U KRVAVI ZLOČIN?!
Foto: Kurir.rs/M.S., Shutterstock, Drustvene Mreže

novi detalji zločina kod leskovca

KO JE MISTERIOZNI TREĆI ČOVEK! Biljana koja je ZABETONIRALA muža bila u VEZI sa kolegom, sumnja se da je UMEŠAN U KRVAVI ZLOČIN?!

Crna Hronika -

Biljana S., koja je pošle nedelje pronađena mrtva u pomoćnom objektu porodične kuće, a za koju se sumnja da je u istoj toj prostoriji ubila i zabetonirala muža Ivana, živela je tužnu sudbinu, koja se tako tragično i završila.U leskovačkom selu Veliko Trnjane, gde su pronađena tela supružnika, još ne mogu da veruju da je takav zločin počinjen u njihovom komšiluku. Biljanu znaju kao veselu, iako joj život nije baš ispisao bajku.

Prema rečima meštana ovog sela, Biljanin pokojni otac i njena maćeha silno su želeli dete i dugo su pokušavali da ga dobiju, ali nisu mogli. Zbog te nesreće, Biljanin otac je navodno kao surogat majku našao ženu iz Leskovca, koja iz svog prvog braka ima dve ćerke i koja je pristala da rodi Biljanu i da je porodici Stojanović.

Leskovac, ubistvo
foto: Facebook

- Biljana je poznavala biološku majku, ali je Stojanka bila tu kao njena prava majka. Bili su u dobrim odnosima, ali nekako se uvek videlo da ne funkcionišu kao normalna porodica. Evo, sad Biljanino i Ivanovo najmlađe dete, sin, zbog cele ove situacije boravi kod te bake u Leskovcu - kaže meštanin za 24sedam.

Nestao posle sahrane tasta

Meštani ističu i da je Biljana bila mnogo vezana za oca i da se zato, kad su mu davali pomen Ivan i vratio iz Rusije. Međutim, od tada ga više niko nije video tri godine.

- On je tada došao jer je bila godišnjica smrti njegovog tasta. Bio je kod mene i rekao da će biti tu neko vreme i da bi trebalo da najstarijoj ćerki kupe stan u Beogradu, da ode na studije, ali ga posle toga više niko nije video. Biljana je samo nastavila njegovu priču, da je morao da se vrati jer taj stan treba da se kupi, i zato niko od nas nije ništa posumnjao - kaže nam komšija Stojanovića.

Leskovac, ubistvo
foto: Facebook

Meštani govore da se Biljana sasvim normalno ponašala.

- Redovno je išla na veselja i proslave. Bila je nasmejana, igrala je, niko ne bi rekao da nešto krije, a kamoli ovo. Sve je tako smišljeno da ne znam da li bi iko to mogao da odgonetne - kaže naš sagovornik.

Uključena i treća osoba?

Policija u Leskovcu intenzivno radi na rasvetljavanju misterije u Velikom Trnjanu, a opravdano se sumnja da je u zločin uključena i treća osoba.

Leskovac, kuća, zabetoniran leš
foto: Kurir

Biljana je, navodno, bila u ljubavnoj vezi sa muškarcem iz sela Čekmin koji joj je bio i kolega. Policija traga za njim, kako bi pokušala da sazna istinu i ispita da li joj je pomogao ili je, možda, nagovorio na ubistvo muža i zataškavanje zločina.

Prva informacija je da je poruku poslao Aleksandar Lazarević (28) iz mesta Slavujevac, koji je, takođe, bio sa Biljanom u ljubavnoj vezi. Ali on je na saslušanju u policiji sve demantovao i potvrdio da ubijenog Ivana nije poznavao i da nema veze sa zločinom. Priznao je samo vezu sa Biljanom. On je prošao i poligrafsko ispitivanje.

Kurir.rs/24.sedam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track