UŽAS U VRANJU Napao suprugu pa pokušao da siluje njenu maloletnu ćerku: Devojčica kaže da nije prvi put OČUH JE I PRE ZLOSTAVLJAO?
Ilustracija, Foto: Shutter

policija uhapsila manijaka

UŽAS U VRANJU Napao suprugu pa pokušao da siluje njenu maloletnu ćerku: Devojčica kaže da nije prvi put OČUH JE I PRE ZLOSTAVLJAO?

Crna Hronika -

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, muškarac iz mesta Vitina na Kosovu i Metohiji koji živi u Vranju osumnjičen je da je napao suprugu i pokušao da siluje njenu ćerku iz prvog braka, potvrđeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju.

Muškarcu je, kako pišu Novosti, određeno zadržavanje zbog nasilja u porodici i nedozvoljenih polnih radnji. Slučaj je policiji prijavila žena oko podneva u nedelju.

Ona je navela da je njen nevenčani suprug u noći između subote i nedelje uznemiravao nju i njenu maloletnu ćerku iz prvog braka.

Ona je ispričala policiji da je muškarac prvo napao nju, a zatim pokušao da skine donji veš njenoj maloletnoj ćerki, dok je sam bio bez odeće. Zatvorio je usta devojčici koja ga je ujela za prst.

Policija je brzo intervenisala, obavljeni su svi razgovori i uključne sve Službe institucija sistema. Devojčica je u izjavi rekla da nije prvi put da očuh pokušava da je siluje i da je na druge načine zlostavljao, tukao je i gasio cigarete po njenom telu.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track