SVE TRANSFORMACIJE ZORANA MARJANOVIĆA Posle smrti žene se istetovirao, menjao frizure, stil: NOSIM SVETLE BOJE JER MI JE ŽIVOT CRN
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo, Zorana Jevtić, Daragana Udovičić, Damir Dervišagić, Ana Paunković

Najpoznatiji udovac

SVE TRANSFORMACIJE ZORANA MARJANOVIĆA Posle smrti žene se istetovirao, menjao frizure, stil: NOSIM SVETLE BOJE JER MI JE ŽIVOT CRN

Crna Hronika -

Zoran Marjanović, najpoznatiji udovac u Srbiji, oduvek je intrigrao javnost svojom misterioznošću, postupcima i izjava, a za ovih šest godina, koliko je prošlo od smrti njegove žene Jelene, više puta je menjao svoj stajling.

Menjao je kilažu, frizuru i stil oblačenja, a po izlasku iz pritvora u leto 2018. začudio je mnoge svojim brojnim tetovažama, od kojih su najinteigantnije one na licu i vratu.

1 / 10 Foto: Nenad Kostić

Marjanović je objasnio da svaka tetovaža za njega ima posebno značenje, a jednu je posvetio ubijenoj supruzi.

Govoreći o onoj na vratu, Zoran je rekao da he u pitanju crtež zmajeva, koji predstavljaju pobedu Svetog Djordja nad aždajom, odnosno pobedu nad zlom. Andjeoski krilo, koje je nacrtao ispod oka, po njegovim rečima simbolizuje gubitak voljene osobe i neprolaznu tugu za njom, i ona je posvećena Jeleni. Kada je reč o njegovim odevnim kombinacijama, Zoran je pre početka suđenja uglavnom birao kežual varijante, maskirne pantalone i crne ili tamnije tonove, a imao je i dužu kosu. Međutim, na suđenja je počeo da dolazi u elegantnijim kombinacijama, košuljama sa kravatom, mokasinama i birao je vedrije boje.

Jednom prilikom je objasnio: "Biram svetle boje jer mi je život crn".

Na prvo ročište u Palatu pravde došao je odven u crno odelo, a na iznišenju završnih reči, u kojima je ponovio da nije kriv, bio je u belij košulji.

Danas je za izricanje presude izabrao takođe belu košulju i svetlije pantalone.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track