MOJA ĆERKA SE UDALA ZA VINKA SA 15 GODINA, TUKAO JU JE I DANJU I NOĆU: Potresna ispovest majke ubijene Julijane iz Starčeva
Foto: Printscreen Facebook

izrešetao suprugu

MOJA ĆERKA SE UDALA ZA VINKA SA 15 GODINA, TUKAO JU JE I DANJU I NOĆU: Potresna ispovest majke ubijene Julijane iz Starčeva

Crna Hronika -

"Moja Julijana se udala za Vinka kada je imala 15 godina. Voleo je da popije, a onda ju je maltretirao. Tukao ju je i danju i noću", počinje svoju ispovest Slavica Zarić, majka ubijene Julijane P. iz Starčeva.

Tragedija kakvu Starčevo ne pamti dogodila se juče, a Vinko P. izrešetao je suprugu Julijanu, pa presudio sebi.

Nesrećna majka zeta Vinka videla je dan ranije.

- Bio je kod nas. Pogled mu je bio čudan. Nisam pričala sa njim- kaže Slavica.

Jadnoj majci ostalo je samo da kuka za svojom ćerkom. Juče im je bila slava i niko nije mogao ni da pomsili da će Vinko presuditi Julijani, a zatim izvršiti samoubistvo, piše Telegraf.

Julijana P., Vinko P., Starčevo, ubistvo
foto: printscreen facebook

- Na proslavi krsne slave Sveti arhangel Gavrilo bio je i policajac. Ništa mu se nije učinilo čudnim. Ne znam kako on nije video da će se dogoditi ubistvo. Vinko je imao pištolj u legalnom posedu- tvrdi Slavica.

Do sada nije bilo prijava za nasilje u porodici.

- Godinama su živeli u Austriji. Pre tri godine sahranili su sina, bio je slep. Njegovi roditelji su brinuli u detetu dok su oni radili- kažu komšije.

Uviđaj na mestu tragedije obavio je zamenik Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu. On je utvrdio da je reč o ubistvu i samoubistvu.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track