OVAJ ČOVEK BIO JE STRAH I TREPET U LOZNICI, A SADA JE IZA REŠETAKA: Podignuta optužnica protiv reketaša! ŠAMARAO I POTEZAO CIGLU
Foto: Privatna Arhiva

viši sud u šapcu

OVAJ ČOVEK BIO JE STRAH I TREPET U LOZNICI, A SADA JE IZA REŠETAKA: Podignuta optužnica protiv reketaša! ŠAMARAO I POTEZAO CIGLU

Crna Hronika -

Protiv muškarca D. K. (40) iz Loznice, koji se krajem avgusta predao policiji nakon godinu dana bekstva, Više javno tužilaštvo u Šapcu podiglo je optužnicu koja je dostavljena Višem sudu u tom gradu.

Podsetimo, D. K. je uhapšen zbog sumnje da je od jednog sugrađanina iznudio veliku svotu novca, a prema nezvaničnom informacijama on se skoro godinu dana krio u Bosni i Hercegovini.

Podignuta optužnica protiv D. K.
Podignuta optužnica protiv D. K.foto: Privatna Arhiva

Iz Višeg suda u Šapcu su za Kurir potvrdili da je protiv Lozničana podignuta optužnica.

- Obaveštavamo vas da je 12.9.2022. protiv D. K. iz Loznice podignuta optužnica, koja je predata u Viši sud u Šapcu, dana 13.9.2022. i trenutno je u fazi kontorle optužnice - saopšteno je.

Kako je ranije objasnio naš izvor, D. K. se dobrovoljno predao policiji.

BATINAŠI IZ LOZNICE DEMOLIRAJU AUTOMOBIL (VIDEO):

00:09

Batinaši iz Loznice demoliraju automobil

- Osumnjičeni je 24. avgusta došao u pratnji svog advokata u policiju, nakon čega je uhapšen i odmah sporveden u Više javno tužilaštvo u Šapcu gde mu je određen pritvor nakon saslušanja - objasnio je izvor Kurira:

- D. K. je, zajedno sa svojim prijateljem D. P., kako se sumnja, iznuđiveo novac od porodice muškarca S. N., koji je inače optužen za trgovinu ljudima. Navodno su obećavali da će mu zatvorska kazna biti umanjena za određeno svotu novca.

Lozničani ih znaju po zlu
Lozničani ih znaju po zlufoto: Privatna Arhiva

Kako navodi izvor, oni su u celu priču upleli i advokaticu koja je imala zadatak da dođe do tužioca u Pančevu kako bi uticala na njega, da bi ovaj smanjio zatvorsku kaznu osumnjičenom S. N.

Meštani Loznice ispričali su za Kurir da godinama trpe teror od strane sada već optuženog D. K. i njegovih prijatelja, te da im je laknulo kada su čuli da je on iza rešetaka.

- D. K. je samo jedan od članove grupe koja je Lozničanima dobro poznata po reketiranju i iznudama. Navodno su oni umešani u razne prevare, krađe automobila, iznude poslova i maltretiranja - pričaju nam građani Loznice.

Meštani Loznice su, kako mnogi od njih kažu, živeli u strahu i da zbog toga nisu smeli da prijavljuju maltretiranja, pa je ozloglašeni muškarac prolazio bez kazne.

01:44

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK PREBIJANJA U LOZNICI: Krvavog mladića tuku nasred ulice

Za slučaj ove grupe pročulo se kada su u javnost dospeli zastrašujući snimci na koijma se vidi D. K. koji brutalno tuče muškarca na sred ulice u Loznici, a na sledećem snimku šamara dvojicu mladića koji su pevali navijačke pesme.

Još jedan od snimaka na kom se vidi teror koji je činila ova grupa je taj da u sred bela dana D. K. izlazi iz automobila i baca ciglu na automobil koji se nalazi u dvorištu, a navodono je u pitanju još jedna od žrtava iznude, naveli su meštani Loznice.

Kurir.rs/E. K.

Bonus video:

00:33

UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Krvničko prebijanje mladića u centru Kragujevca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track