PRIJATELJI OTKRILI POTRESNE DETALJE SAOBRAĆAJKE KOD BEŠKE: Dejana (17) nastradala na mestu, a Boris se u bolnici BORIO ZA ŽIVOT
Foto: Instagram/192_rs

tuga

PRIJATELJI OTKRILI POTRESNE DETALJE SAOBRAĆAJKE KOD BEŠKE: Dejana (17) nastradala na mestu, a Boris se u bolnici BORIO ZA ŽIVOT

Crna Hronika -

Stravičnu saobraćajnu nesreću koja se dogodila oko 17.15 sati u Beškoj izazvao je muškarac (83) koji je uhapšen.

U teškom udesu dvoje tinejdžera izgubilo je život - Boris (18) i Dejana (17). Njih dvoje bili su na motoru, a nesreću je navodno izazvao vozač "mercedesa" S. B. (83) iz Krčedina koji nije ustupio prvenstvo prolaza vozaču motocikla.

Boris prema nezvaničnim informacijama nije poginuo na mestu nesreće.

- Dejana je izgubila život na mestu nesreće. Kad smo čuli za tragediju, rečeno nam je da se Borisu bore za život, međutim, nije dobio tu bitku - potreseno kaže izvor blizak momku koji je izgubio život.

Dodaje da je Boris bio dete za primer i svaku pohvalu.

- Niko ne bi mogao za njega jednu ružnu reč da kaže. Dejanu nisam poznavao lično, ali sve nas je ovo ostavilo u šoku. Boris je mnogo voleo motore - dodaje sagovornik.

Da podsetimo, tinejdžeri su nastradali u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Maradik-Beška. Prema nezvaničnim saznanjima, vozaču koji je izazvao nesreću vozačka dozvola je istekla pre osam godina.

(Kurir.rs/24sedam.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track