DEJAN STRADAO KADA MU SE PREVRNUO TRAKTOR KOD REKOVCA: Komšije imaju samo reči hvala, bio među najboljim poljoprivrednicima
Foto: Facebook

tuga

DEJAN STRADAO KADA MU SE PREVRNUO TRAKTOR KOD REKOVCA: Komšije imaju samo reči hvala, bio među najboljim poljoprivrednicima

Crna Hronika -

Dejan Jokšić (42) iz Nadrlja kod Rekovca poginuo je juče kada se prevrnuo traktor kojim je pošao u šumu i zadao mu povrede opasne po život.

Dejan je bio u planini iznad sela, i pokušavao je da sa puta poravna jedno uzvišenje. Koristio je čekrk da bi to uradio. Nažalost traktor je počeo da se naginje i nesrećni čovek upao je u jarugu, a traktor ga poklopio.

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto nesreće, ali Dejan je već bio mrtav. Nesreća se dogodila juče oko 17 časova.

Bio je mladić za primer

Komšije ističu da je Dejan bio mladić za primer.

- Sada je suvišno da se kaže bilo šta. Dejan je bio mladić za primer. Kratko je radio u jednoj firmi u Kragujevcu, putovao je iz rodnog sela na posao, ali je dao otkaz i vratio se na imanje pokojnog oca Miše. Obrađivao je dosta zemlje i bio je među najmlađim poljoprivrednicima u selu. Stvarno žalosno. Ne mogu da verujem da ga više nema, jer sam ga pre toga video živog i veselog – kaže meštanin Nadrlja.

U selu kažu da se Dejan nije ženio i da za njega imaju samo reči hvale. Nesrećni mladić ima tri brata i tri sestre, koji žive i rade u Kragujevcu.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track