UHAPŠEN PRIPADNIK NAVIJAČKE GRUPE "PRINCIPI" IZ KOTEŽA! Skrivao se dva dana, a u štek stanu krio oko 25 kilograma droge
Foto: Printscreen/MUP Srbije

Tužilaštvo

UHAPŠEN PRIPADNIK NAVIJAČKE GRUPE "PRINCIPI" IZ KOTEŽA! Skrivao se dva dana, a u štek stanu krio oko 25 kilograma droge

Crna Hronika -

U saradnji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova danas je u "štek" stanu, nakon dva dana skrivanja, uhapšen Pavle O. iz Koteža zbog sumnje da je trgovao narkoticima.

Zajedno sa njim uhapšen je i vlasnik tog stana. Prema operativnim podacima, Pavle O. je pripadnik navijačke grupe "Principi", koju su do hapšenja pre dve godine, predvodili osumnjičeni za niz teških ubistva i druga krivična dela, Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Bio je izrazito aktivan i visoko pozicionirani pripadnik "Principa", ali se nakon hapšenja vođa, Belivuka i Miljlovića, primirio. Za Pavlom O. je pre dva dana bila raspisana potraga nakon što je izbegao hapšenje prilikom pretresa kuće njegovog zeta Petra B. (37) u Krnjači.

Tokom pretresa u Petrovoj kući zaplenjeno je 22 kilograma marihuane, 2 kilograma amfetamina, 700 grama hašiša, 150 ekstazija, mašina za vakumiranje i 2 elektronske vagice za precizno merenje.

Prilikom pretresa Petrove kuće pre dva dana, Pavle je prišao kući, jer je, kako se veruje, došao po robu, ali je pobegao.

Petar B. je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo "neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga".

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor, a sudija je taj predlog usvojio.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track