LEĐA SU MI BILA CRNA KOLIKO ME JE TUKAO I SADA GA SE PLAŠIM! Potresna ispovest majke deteta (5) koje je krvnički pretukao otac
Foto: Profimedia

stravično nasilje

LEĐA SU MI BILA CRNA KOLIKO ME JE TUKAO I SADA GA SE PLAŠIM! Potresna ispovest majke deteta (5) koje je krvnički pretukao otac

Crna Hronika -

Majka petogodišnjeg deteta koje je otac 12. novembra krvnički pretukao lutkom i patikom, zbog čega je istog dana uhapšen, ispričala je u potresnoj ispovesti za Kurir da je dete sada fizički dobro, ali da je u nervnom rastrojstvu.

- Plašim se samo za njeno psihičko stanje, ona čas govori kako je tata tukao, čas da joj nedostaje. Vezana je dosta za oca, još nije ni shvatila šta se zaista dogodilo, a ovako se nešto nikada ranije nije desilo - kaže nam uplakana majka.

Ivan Tankosić, Zvezdara
foto: Privatna arhiva

Ona ističe da njen suprug ranije nije bio nasilan prema deci, ali da su ona bila prisutna dok je bio nasilan prema njoj i dok je verbalno napadao.

- Dugo me je tukao, ovo je treći put da sam prijavila nasilje. Jednom su mi leđa bila crna od modrica koje mi je napravio, a jednom sam ga prijavila zbog vređanja i šamara - kaže nesrećna žena.

Strah

Ona je demantovala navode da su drugi prijavljivali nasilje u njihovoj porodici i istakla da se još plaši da govori o svemu jer ne zna kada će njen muž biti pušten iz pritvora.

- Ja samo želim da zaštitim svoju decu! Ništa mi drugo ne treba, hoću da ona budu dobro i to mi je sada jedino važno. Ja se njega i dalje plašim i zato ne smem sve da ispričam - rekla je ova nesrećna žena a Kurir.

Komšije iz zgrade u kojoj živi porodica potvrdile su da je u porodici bilo nasilja, ali i da oca nisu videli gotovo dva meseca pre nego što je uhapšen.

Podsetimo, Prvo osnovno javno tužilastvo u Beogradu je 12. novembra u saradnj sa PS Zvezdara odredilo zadržavanje osumnjičenom muškarcu (41), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, a za koje je predviđena kazna zatvora u trajanju od dve do 10 godina.

nasilje u porodici, silovanje, stop nasilju
foto: Profimedia/Ilustracija

- Osumnjičeni je izvršio krivično delo na taj način što je svoje petogodišnje dete, dok je bilo na krevetu, uhvatio za ruku i bacio na drugu stranu kreveta, vičući na dete, jer nije rasklonilo igračke, nakon čega je plastičnom lutkom koju je držao u ruci zadao nekoliko udaraca u čelo, dok se igračka nije polomila, dok je dete plakalo i bezuspešno pokušavalo da se zaštiti od udaraca, nakon čega je iz cipelarnika uzeo patiku i istom zadao još nekoliko udaraca po glavi i telu, dok je drugom rukom dete držao za kosu - saopštili su iz tužilaštva.

Zbog svih opisanih udaraca dete je zadobilo teške telesne povrede konstatovane od strane lekara.

Njemu je određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Kurir.rs/D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track