UŽAS U NIŠU: Devojka (28) prijavila da su je silovala 4 mladića u toaletu kafića
Ilustracija, Foto: Ana Paunković

stravično

UŽAS U NIŠU: Devojka (28) prijavila da su je silovala 4 mladića u toaletu kafića

Crna Hronika -

Devojka (28) iz Leskovca zbrinuta je sinoć u niškom Kliničkom centru nakon što je policiji prijavila da su je u kafiću u centru Niša silovala četvorica mladića.

Ona je najpre Hitnoj pomoći prijavila da je silovana u ženskom toaletu jednog kafića u centru grada, a policiji je kazala da su nad njom seksualno nasilje izvršila četiri mladića.

- Devojka se nakon silovanja uputila u svoj stan gde je počela obilno da krvari, a nije mogla sama ni da otvori vrata kada su došli policajci, pa su morali da obijaju ulaz - navodi naš izvor iz niške policije.

Ceo stravičan slučaj desio se nešto pre 22 časa u kafiću u centru grada kada je Leskovčanka sišla do toaleta, a mladići su krenuli za njom. Nakon stravičnog čina ona je otišla do svog stana, pozvala najpre svoju najbolju drugaricu, a zatim i Hitnu pomoć gde su je, navodno, uputili da ceo slučaj prijavi policiji.

- Još uvek niko nije uhapšen zbog silovanja Leskovčanke u jednom od niških kafića sinoć ali se ubrzano radi na rasvetljavanju ovog slučaja - rečeno je Kuriru u Policijskoj upravi Niš.

Kako navode, devojci je ukazana lekarsska pomoć i ona je sada na bezbednom mestu.

- Ovaj slučaj je jako uznemirio javnost i ubrzano radimo na rasvetljavanju cele situacije - rečeno nam je u PU Niš.

(Kurir.rs/D.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track