HULIGANI HTELI DA NACRTAJU GRAFIT PA NASRNULI NA VOZAČE TRAMVAJA: Dobili upozorenje radnika, pa krenuli u fizički obračun (FOTO)
Foto: Kurir

novi detalji

HULIGANI HTELI DA NACRTAJU GRAFIT PA NASRNULI NA VOZAČE TRAMVAJA: Dobili upozorenje radnika, pa krenuli u fizički obračun (FOTO)

Crna Hronika -

Na okretnici tramvaja u beogradskom naselju Banjica u Paunovoj ulici jutros oko 4 sata napadnuti su vozači tramvaja B.I. i N.N. dok su pokušavali da odbrane otpravnika D.F. (65) na kojeg su nasrnula trojica huligana i ubola ga oštrim predmetom u nogu.

Kako Kurir saznaje, otpravnik je upozorio mladiće da ne uništavaju vozila, kada oni prvo verbalno, a zatim i fizički krenuli da se obračunavaju sa njim.

- Mi znamo da je pokušao da ih spreči, jer su navodno crtali grafite po tramvajima, ali i šutirali ih. Kad je izašao otpravnik i opomenuo ih - kaže sagovornik Kurira.

Prema njegovim rečima, mladići su prvo krenuli da se svađaju da njim, a kad su izašla još dvojica nasrnuli su i na njih.

1 / 3 Foto: Kurir

- D.F. je uboden u butinu, a rečeno nam je da su oba vozača zadobila povrede glave - kaže naš sagovornik.

Trojica povređenih su navodno tek započinjali smenu.

- Ovo nije prvi put da se ovakve stvari dešavaju, samo je sad potegnuto i oružje. Ne vidi se kraj, kako su mi rekli momci su jako mladi, jedan jedva da je punoletan - kaže izvor Kurira.

Trojica napadača su uhapšena, a radnici GSP izrazili su veliku zabrinutost za svoje kolege, ali i za opštu bezbednost zaposlenih.

Prema rečima Banjičana, huligani su najverovatnije navijači FK "Rad" koji su hteli da nacrtaju grafit kluba.

Jedan napadač je, kako saznajemo, tek napunio 20 godina, a druga dvojica imaju po 27 godina.

- Ne znam da li je bio baš nož u pitanju, ali kažu da je rana duboka i da je otpravnik dobro prošao s obzirom na to kako je moglo da bude - dodaje naš sagovornik.

Napadači su, kako nam je rečeno, i ranije činili razbojništva, ali nikada nije potegnuto oružje.

Podsetimo, trojica povređenih radnika GSP odmah su prebačeni u Urgentni centar gde im je pružena adekvatna pomoć.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track