ODLOŽENO SUĐENJE MILADINU KOVAČEVIĆU: On tvrdio da nije bio nasilan prema Tini, a ona tvrdi da ju je MUČIO
Foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković

prvi osnovni sud

ODLOŽENO SUĐENJE MILADINU KOVAČEVIĆU: On tvrdio da nije bio nasilan prema Tini, a ona tvrdi da ju je MUČIO

Crna Hronika -

Suđenje bivšem košarkašu Miladinu Kovačeviću, zbog optužbi da je bio nasilan prema Tini T. (26) odloženo je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu jer je novi advokat oštećene zamolio da joj se da dodatni rok da se upozna sa predmetom.

Kako Kurir saznaje, sledeće suđenje zakazano je za 30. mart.

Podsetimo, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu optužnim predlogom tereti Kovačevića za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje i mučenje.

Kovačević je, podsetimo, ranije na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u celosti negirao da je pretio devojci i u svojoj odbrani je naveo da je te večeri, u septembru 2020. Tina T. došla na njegova vrata i lupala da je pusti unutra. Navodno, izjavio je da joj nije pretio, niti joj naneo bilo kakve povrede.

Miladin Kovačević sa advokatom Ivanom Gvozdencem
Miladin Kovačević sa advokatom Ivanom Gvozdencemfoto: Ana Paunković

- Nisam kriv - kratko je rekao na početku suđenja u decembru prošle godine, Kovačević.

Njegov branilac, advokat Ivan Gvozdenac, tada je u uvodnom izlaganju sudu dostavio i poruke koje su Kovačević i Tina pre incidenta razmenjivali.

- Dostavljam sudu prepisku, u kojoj je ona tražila da je na neki način povredi, odnosno, koja ukazuje na to da je tražila da imaju grube seksualne odnose i da je povređuje - rekao je Gvozdenac.

Advokat je sudu dostavio i sliku oštećenih ulaznih vrata Miladinovog stana, koja je navodno oštetila Tina T., pokušavajući da natera Kovačevića da je pusti u stan.

Inače, na saslušanju u tužilaštvu Tina T. izjavila je da su se posvađali i da je on bio nasilan prema njoj.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track