UBICA SA VOŽDOVCA BIO ŽIV KAD JE STIGLA POLICIJA: Komšije otkrile kako je par živeo! OVO MOŽE BITI MOTIV STRAŠNOG ZLOČINA
Foto: Kurir

cela zgrada bila na nogama

UBICA SA VOŽDOVCA BIO ŽIV KAD JE STIGLA POLICIJA: Komšije otkrile kako je par živeo! OVO MOŽE BITI MOTIV STRAŠNOG ZLOČINA

Crna Hronika -

U voždovačkom naselju Banjica sinoć je Aleksandar D. (58), ubio svoju dugogodišnju emotivnu partnerku Draganu P. (54) hicima iz pištolja, a zatim je presudio sebi. Kako Kurir saznaje, on je još bio živ kad je policija došla na lice mesta.

- Kada su pripadnici policije, ekipe forenzike i inspektori došli na lice mesta Aleksandar je još bio živ, a pištolj je bio pored njega - kaže izvor iz istrage za Kurir.

Prema rečima komšinice ovog para cela zgrada je bila na nogama posle zločina.

Ubistvo, samoubistvo, Banjica
foto: Kurir

- Oko 15 pripadnika policije je došlo na lice mesta, niko od nas nije spavao do 5 ujutru, ne možemo da verujemo da se ovako nešto dogodilo- kaže ona.

Prvi komšija, koji živi odmah preko puta Aleksandrovog stana kaže da nije čuo pucnje.

- Nisam čuo pucnje, samo policiju. Oni su bili u vezi skoro 20 godina, da će ovako nešto da se desi nije niko mogao da pretpostavi - kaže komšija i dodaje:

- Inače je živeo u Zemunu, ali sad je već neko vreme ovde u majčinom stanu sa Draganom. Ima dva stana, finansijski je situiran. Radio je kao obezbeđenje u jednoj firmi, pretpostavljamo da verovatno zato i ima oružje.

Komšija kaže da sa Aleksandrom zaista nije bilo nikakvih problema i da su već dugo tu zajedno.

- Ovako nešto nismo mogli ni u najgorem snu da očekujemo.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, Dragana je planirala da ostavi svog partnera, te je motiv najverovatnije ljubomora.

(Kurir.rs/D.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja