ISPRAĆEN MALIŠAN IZ SOPOTA, POTRESNE SCENE NA SAHRANI: "Tata bi sad da leži tu gde ćeš ti", na kovčegu plišani medvedići
Foto: Printscreen Facebook

tragedija koju taj deo beograda ne pamti

ISPRAĆEN MALIŠAN IZ SOPOTA, POTRESNE SCENE NA SAHRANI: "Tata bi sad da leži tu gde ćeš ti", na kovčegu plišani medvedići

Crna Hronika -

SOPOT - Dečak (6) koji je tragično nastradao u septičkoj jami pored porodične kuće u Sopotu, sahranjen je.

Ispraćen je okružen plišanim igračkama. Dečak je nastradao tragično tako što se što okliznuo igrajući se u blizini septičke jame.

Na večni počinak mališana je ispratio otac, rodbina, prijatelji, komšije.

Niko od stotinak ljudi koji su došli na groblje, nije mogao da sakrije suze za tragično stradalim mališanom, a naročito dok je otac ponavljao: "Sine, kako tata dalje da živi bez tebe?! Tata bi sad da leži tu gde ćeš ti, da mogu samo da zamenimo mesta... Ne mogu više, ne znam kako dalje, ali moram, zbog sestrice", pišu Novosti.

Neutešni otac pokušao je kobnog dana na sve načine da ga oživi, odmah je zvao hitnu, ali spasa nažalost nije bilo. On je samohrani roditelj dvoje mališana koje je prošle godine majka ostavila i udala se za drugog.

Posle tragedije, ocu je ćerkica oduzeta i smeštena u Zvečansku, a svi koji ga poznaju apeluju na nadležne da mu je vrate jer "on posle gubitka sina, neće moći da preživi da drugo dete ne bude sa njim".

Kurir.rs/Republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track