PRVE SLIKE SA MESTA STRAVIČNE NESREĆE U NIŠU Policija traga za ŽENOM nastradalog muškarca u POŽARU, komšije otkrile DETALJE
Foto: M.S.

PRVE SLIKE SA MESTA STRAVIČNE NESREĆE U NIŠU Policija traga za ŽENOM nastradalog muškarca u POŽARU, komšije otkrile DETALJE

Crna Hronika -

Još uvek se sa sigurnošću ne moće reći da li je u požaru koji je izbio oko 4,30 jutros u Ulici Avnoja u naselju Nikola Tesla ne može reći da li je stradao vlasnik G.D. (50) jer je telo ugljenisano. Stanari su se u ranim jutarnjim časovima "skočili" iz sna, počeli da gase požar, ali nisu uspeli.

Forenzička ekipa je bila na licu mesta, a policija se dala u potragu za ženom koja je u vanbračnoj vezi živela s njim, a koja nije bila u kući kada je buknula vatrena stihija.

1 / 3 Foto: M.S.

- On čovek radi za nadnicu odavno. Nikad nije odbio da nešto uradi u naselju. Ima tri unučeta sa prvom ženom koja je preminula. Sa sadašnjom živi u vanbračnoj vezi. Oni se greju na drva i kuća je relativno nova jer mu sin radi u inostranstvu pa se tako nekako snalaze da je dograde. S obzirom na to da je kuća nova , stvarno ne znamo odakle je izbio požar - kažu nam neke komšije.

Komšinica Mirjana Đorđević kaže da je baš u to vremne ložila vatru.

- Ja sam pošla po drva i videla neki dim mislila sam da se upalila bandera. odem kod komšinice na kafu i kažem joj to, da bandera gori. Kad' jedna druga komšinica dolazi i kaže zapalio se G.D. Nisam verovala u početku, al onda i drugi mi to rekoše kao i da mu žena nije bila u kući kada je buknuo požar.

Niš, požar
foto: M.S.

- Onda sam videla pogrebna kola i sve je bilo jasno. Greota od boga. Sin mu je u Nemačkoj, tamo radi i živi sa troje dece, namučio se, vredan čovek bio - kaže Đorđevićeva.

U policiji su nam rekli da će telo biti poslato na obdukciju kada će se znati da li je ovog dobrog komšiju progutala vatra. rečeno nam je i da je istraga u toku da bi se saznalo kako je došlo do požara.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track