PRVE SLIKE SA MESTA GDE SU NAĐENA TELA OCA I SINA: Zapečaćena vrata i poruka na crvenom papiru (FOTO)
Foto: Nenad Kostić

tragedija na banovom brdu

PRVE SLIKE SA MESTA GDE SU NAĐENA TELA OCA I SINA: Zapečaćena vrata i poruka na crvenom papiru (FOTO)

Crna Hronika -

Na vratima kuće, na Banovom Brdu, u kojoj je sinoć policija pronašla telo D.J.(42) i njegovog devetogodišnjeg deteta ostavljena je ručno napisana poruka.

"Javite se vašoj bivšoj ženi. Zabrinuta je za život svog deteta", navodi se u poruci koja je napisana na crvenom papiru uz broj telefona.

Kako su nam ispričale komšije, oni su sinoć videli policiju i Hitnu pomoć.

- Uviđaj je trajao dugo. Sinoć smo samo čuli obijanje vrata, ne poznajemo ih - rekle su komšije kratko za Kurir.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Ko je ostavio poruku?

Vidno potreseni, dodaju da ne znaju previše detalja o ovoj porodici, sem da su tu živeli kao podstanari i bili su povučeni.

- Ovde uglavnom žive stranci, retko ih i viđamo. Ne znamo ni ko je ostavio onu poruku. Ovo je strašno šta se dešava - rekla nam je komšinica koju smo zatekli u ulici.

Podsetimo, u stanu je pronađeno oproštajno pismo, a kako se sumnja, reč je o ubistvu i samoubistvu. Policija je saopštila da je D.J. policijski službenik, kao i da se nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica ovog tragičnog događaja.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track