VOZAČ KANTRIMENA SE JEDNOM POJAVIO U JAVNOSTI PO IZLASKU IZ ZATVORA! Ekskluzivne slike Kurira, pogledajte šta je Milićev radio
Foto: Kurir

slučaj ne prestaje da intrigira javnost

VOZAČ KANTRIMENA SE JEDNOM POJAVIO U JAVNOSTI PO IZLASKU IZ ZATVORA! Ekskluzivne slike Kurira, pogledajte šta je Milićev radio

Crna Hronika -

Marko Milićev (42), odslužio je zatvorsku kaznu u martu 2019. godine zbog toga što je 2014. automobilom „kantrimen“ na Brankovom mostu u Beogradu usmrtio Luku Jovanovića (21).

Milićev je od te 2019. godine slobodan čovek, a Kurir ga je tada slikao, odmah posle njegovog izlaska iz zatvora Zabela u Požarevcu.

Marko Milićev
foto: Kurir

Vozač kantrimena je, da podsetimo, u zatvoru proveo četiri i po godine, nakon čege je iz KPZ Zabela otišao pravo u Beograd gde ge ja paparaco Kurira "uhvatio" na piću sa prijateljem.

On se tada nije trudio da privuče pažnju, a imao je gustu bradu i ošišao se maltene do glave, što nije bio njegov uobičajeni izgled.

- Nakon ćaskanja s drugom, Milićev je, noseći crvenu svesku u ruci, napustio kafić i seo na suvozačevo mesto u automobil svog prijatelja. On je po izlasku iz zatvora imao zabranu upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri godine - podseća izvor Kurira i dodaje da mu je ta zabrana istekla pre oko godinu dana.

Brankov Most, Luka Jovanović, Bojan Jovanović, Marko Milićev, Pregažen Mladić

Podsetimo, Marko Milićev je pre devet godina automobilom „kantrimen“ na Brankovom mostu pregazio Luku Jovanovića, koji je u tom trenutku sa drugovima gurao pokvarenu „ladu“. Posle nesreće pobegao je u Tursku, pa u Kinu, gde je uhapšen u septembru 2014. i isporučen Srbiji. Naredne godine, osuđen je pred Trećim sudom na četiri i po godine zatvora zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja, a iz zatvora Zabela izašao je pre nešto manje od tri meseca.

Hronologija

x 24. jul 2014 - Milićev na Brankovom mostu pregazio Jovanovića

x 1. septembar 2014 - Marko Milićev uhapšen u Kini

x 28. oktobar 2015 - Milićev osuđen na 4,5 godina zatvora

x 1. mart 2019 - Milićev izašao iz zatvora

Milićev je, inače, dobio dete dok je bio u zatvoru i to je bila jedna od okolnosti zbog kojih je vozač "kantrimena" zatražio raniji otpust, ali ga nije dobio. Nakon što je izašao iz zatvora spekulisalo se da je napustio zemlju, ali je često viđan u Beogradu.

On je i pre saobraćajne nesreće bio poznat policiji, odslužio je kaznu za pokušaj ubistva, a osuđivan je i u Nemačkoj. Navodno je pripadao organizovanoj kriminalnoj grupi sa Zvezdare koja trguje drogom.

Selfi

U "kantrimenu" je tada bilo šestoro poznanika koji su odlučili da sa jednog splava krenu na drugi koji se nalazio kod Ušća. Svo šestoro selo je u automobil - dvoje napred i četvoro pozadi i krenuli su put Ušća.

Za volan je seo Marko Milićev, dok je pored njega bila Dana Manevska. Nikola Lepen, Bojana Petrović, Tamara Bogdanović i Milica Novaković koja je sedela Tamari u krilu, sedeli su na zadnjem sedištu.

Milica Novaković je u svom iskazu pred tužilaštvom tada ispričala da je grupica bila vesela, a u vozilu su slikali i selfi.

kantrimen
foto: Printscreen

- Atmosfera u kolima je bila vesela. Dok smo se približavali mostu, ja sam odlučila da svojim telefonom uslikam grupni selfi. Bilo nas je mnogo, pa sam vrtela telefon pokušavajući da nas uhvatim sve skupa. Međutim, umesto fotoaparata upalila se kamera koja je bez slike uspela da usnimi zvuk udarca - ispričala je tada Milica.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track