"PIJAN JE GLEDAO U KRVAVOG DRUGA, NIŠTA NIJE REKAO": Očevici o teškoj saobraćajnoj nesreći kod Obrenovca ČULA SE I EKSPLOZIJA
Foto: Instagram/192_rs

obrenovac

"PIJAN JE GLEDAO U KRVAVOG DRUGA, NIŠTA NIJE REKAO": Očevici o teškoj saobraćajnoj nesreći kod Obrenovca ČULA SE I EKSPLOZIJA

Crna Hronika -

U selu Ratari kod Obrenovca sinoć je došlo do stravične saobraćajne nesreće kada su se iz za sada nepoznatog razloga sudarili "pežo" i traktor koji je imao prikolicu, gde je poginuo mladić M. G. (22) iz obližnjeg sela, dok je troje povređeno.

Podsetimo, nesreća se dogodila u Savskoj ulici u selu Ratari kod Obrenovca, na magistralnom putu Ratari-Skela oko 21.25 sati kada je "pežo" koji je vozio mladić N. M. (21), inače prijatelj poginulog suvozača M .G., naleteo na neosvetljenu i neregistrovanu prikolicu traktora. Vozač je nakon nesreće podvrgnut alkotestiranju i utvrđeno je da je u krvi imao jedan promil alkohola.

Kako za Kurir navode meštani Ratara, sinoć je na tom putu u trenutku sudara odjeknula i eksplozija.

- U blizini mesta gde je došlo do nesreće ima nekoliko kuća. Na tom delu puta rasveta ne radi odavno i zato je dosta teže da se saobraća noću tom deonicom. Čuli smo da je mladić koji je vozio "pežo" vozio brzo i da na vreme nije uspeo da iskontroliše vozilo - kažu oni i dodaju:

stravičan udes kod obrenovca
stravičan udes kod obrenovcafoto: Instagram/192_rs

- U kolima je bilo troje putnika, za volanom je bio N. M. koji je, kako smo čuli, bio pijan, na suvozačevom mestu je bio nejgov prijatelj koji je poginuo na mestu, dok je na zadnjem sedištu "pežoa" bila majka vozača.

Naši sagovornici kažu da su putnici iz "pežoa" klrenuli kući iz Ratara preko Skele, kako bi došli u svoje selo.

- Vraćali su se kući, tu je put skoro ravan, pa svi dodaju gas iako nije bezbedno jer je neosvetljeno i uvek možete da naletite na neku životinju ili traktor kao u ovom slučaju. Priča se da je mladić direktno otpozadi udario prikolicu čoveka M .Đ. iz Ratara koji je prethodno bio na svojoj njivi u susednom selu - kaže meštanin i dodaje:

- Kad su se sudarili čula se detonacija. Sigurno je vozio brzo, a traktor je išao verovatno polako jer je imao prikolicu i ne može brzo ni da se kreće. U tom trenutku povređeni su i vozač i njegova majka, kao i traktorista. Od zadobijenih povrena na mestu je preminuo suvozač u "pežou".

Kako su nam zatim meštani Ratara naveli povređeni mladić za volanom nije mogao da veruje šta se dogodilo nakon nesreće, samo je bledo gledao u kola.

- Kažu da je bio pijan, dezorjentisan i kad se dogodila nesreća samo je nemo gledao u "pežo" i u krvavog druga, ništa nije rekao... - kažu oni.

Kako navodi naš izvor policija i Hitna pomoć su brzo došli na mesto nesreće.

- "Pežo" je udario desnom stranom trakitorsku prikolicu jer je pokušao da je izbegne, ali nažalost nije uspeo, pa je tako suvozač direktno udaren. Vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do putnika. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu - kaže izvor.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track