MAJKA I OTAC NOE MILIVOJEV DANAS NA SASLUŠANJU: Cimerka ubijene tiktokerke već dala iskaz o brutalno ubijenoj drugarici
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/TikTok

više javno tužilaštvo u beogradu

MAJKA I OTAC NOE MILIVOJEV DANAS NA SASLUŠANJU: Cimerka ubijene tiktokerke već dala iskaz o brutalno ubijenoj drugarici

Crna Hronika -

Majka i otac Noe Milivojev (18), koja je brutalno zadavljena a potom iskasapljena u iznajmljenom stanu u centru Beograda, danas bi prvi put trebalo da budu saslušani u istrazi koju Više janvo tužilaštvo u Beogradu vodi protiv Ognjena D. (33) . Oni su nešto pre 12.30 sati stigli u Palatu pravde, obučeni u crno i nisu želeli da daju bilo kakve izjave.

Među prvim svedocima, danas je saslušana i cimerka brutalno ubijene devojke, Ana Marija Petrović.

Ana Marija Petrović
Ana Marija Petrovićfoto: Kurir

- Bivša cimerka ubijene Noe Milivojev, čije je raskomadano telo pronađeno u iznajmljenom stanu 6. jula, svedočila je o životu ubijene, kao i o njihovim poslednjim kontaktima ali i svemu što joj je poznato o osumnjičenom i njegovom odnsou prema ubijenoj - kaže sagovornik Kurira.

Podsetimo, nestanak Noe Milivojev prijavila je njena majka, koja se sa njom poslednji put čula 17. juna, kada je krenula kod dečka.

Noina majka, Boba Milivojev, za medije je izjavila da joj je bol za detetom iz dana u dan sve veća, kao i da joj jedino ostaje nada da će ubica biti osuđen na doživotnu robiju.

Ona je ispričala i da misli da je njeno dete ubijeno zbog snimka na Tiktoku, koji se pojavio tri dana ranije.

Ognjen D., IT stručanjak, koji je uhapšen istog dana kada je telo pronađeno u stanu, podsetimo, u pritvoru je. On se podsetimo, na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem.

Telo Noe Milivojev, podsetimo, bilo je raskomadano i spakovano u nekoliko plastičnih kutija, a potom poliveno nepoznatom tečnošću.

Otac i majka stigli na saslušanje
Otac i majka stigli na saslušanjefoto: Nemanja Nikolić

- Ognjen D. je inspektorima odmah priznao da je ubio a potom raskomadao telo nestale. Međutim, dva dana kasnije na saslušanju u tužilaštvu je zaćutao - podseća naš sagovornik.

Prema naredbi o sprovođenju istrage Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, sumnja se da je Ognjen D. neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula u stanu u kojem stanuje u centru Beograda na svirep i podmukao način ubo Nou Milivojev.

- To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N.M, sa kojim je bio u emotivnoj vezi, došao kod njega u stan, osumnjičeni je ušao sa njim u verbalni i fizički sukob, te ga je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova. Potom je te delove tela rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela pokojnog, odnosno svo njegovo tkivo i kosti i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove - navelo je posle saslušanja u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Majka ubijene Noe, koja će takođe biti saslušana kao svedok u istrazi, za medije je rekla da je "Noa umrla u najgorim mukama" i da je njeno dete maltretirao i ranije.

Kurir.rs/ J. S. - B. T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track