PROBLEMATIČNA RODBINA POZNATIH: Podvodili devojke, reketirali, pljačkali banke, a neki su PRIPADNICI OZLOGLAŠENIH KLANOVA
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

ŠOK

PROBLEMATIČNA RODBINA POZNATIH: Podvodili devojke, reketirali, pljačkali banke, a neki su PRIPADNICI OZLOGLAŠENIH KLANOVA

Crna Hronika -

Stefan Rokvić (31), inače pastorak poznate pevačice pevačice Dijane Didi Janković uhapšen je u ponedeljak zbog sumnje da je na Vračaru pretukao muškarca. Međutim, Didi, koja tvrdi da nije u kontaktu sa njim, nije jedina slavna ličnost čiji rođaci imaju opširne dosijee!

Među njima su Dara Bubamara, Milena Ćeranić, ali i nekadašnji poznati fudbaler Dragiša Binić...

Stefan Rokvić, Didi Janković, Daniel Rokvić
foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić, Facebook

Janovićkin pastorak već je osušen na godinu dana kućnog zatvora i to zbog veze sa ubistvom studentkinje na benzinskoj pumpi, a kasnije i zbog drugih incidenata, uglavnom nasilničkog ponašanja.

Pevačica je povodom ovog događaja za Kurir samo kratko rekla da ne želi ništa da komentariše i da nije u kontaktu sa Rokvićem.

Krimi porodica

Kićun Vilotijević ubijen je u maju 1999. u Novom Sadu, a njegov sin Filip Vilotijević ubijen je 2015. godine na Paliću. On je usmrćen u sačekuši kada ga je izrešetalo nekoliko napadača iz automobila u pokretu.

Ova porodica je i posle toga nastavila da puni stupce crne hronike kada je Stefan Vilotijević, mlađi Kićunov sin, izrešetan 2018. godine u “sačekuši” u Beču, u kojoj je ubijen Vladimir Roganović, pripadnik zloglasnog “kavačkog klana”.

Stefan i Dara
Stefan i Darafoto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

Filip i Stefan sestrići su pevačice Dare Bubamare, a ona se nakon ranjavanja Stefana koga inače zovu Mali Kićun, i oglasila za medije.

- Istina je da se to dogodilo. Jako sam tužna i u šoku zbog ovog što se desilo, prvo mu je ubijen brat, a sada ovo. Sutra se hitno vraćam iz Pariza za Novi Sad - rekla je kratko Dara Bubamara.

Pljačkaš

Marko Gročić iz Kragujevca hapšen je zbog učešća u „pljački veka“ u Ustaničkoj ulici 2012. godine kad je ukradena velika količina novca iz banke, a on je polubrat pevačice Milene Ćeranić!

Pevačica se tim povodom oglasila i rekla da to sa njom nema nikakve veze.

- Ja sam vlasnik samo svog života i imam pravo jedino o sebi da govorim i sebe da zastupam. Tako bi i svi drugi trebalo da misle i rade. U ime drugih i o drugima ne želim da dajem komentare - bila je izričita Ćeranićeva tada za Kurir.

Milena Ćeranić
Milena Ćeranićfoto: Marko Arsić

Inače Gročić je i pre toga osuđivan za nekoliko krivičnih dela počinjenih tokom 2006. i 2007. godine na 18 meseci zatvora.

Trgovina ljudima

Brat Seke Sablić, Siniša, osuđen 2018. godine na deset godina zatvora na Kubi zbog trgovine ljudima i garderobom.

Na ostrvu je živeo sa dve devojke, koje su se u postupku okrenule protiv njega, a sa kojima je prema navodima medija bio u emotivnoj vezi.

Seka i Siniša
Seka i Sinišafoto: Marina Lopičić, Printscreen Instagram

- Navodno, on je nekoliko godina bio u vezi sa njima, a sa jednom čak ima i dete. Kako se sumnja, jednu od oštećenih prijavio je pre hapšenja za krađu, pa da bi mu se osvetile, njih dve su se udružile i tužile ga za trgovinu ljudima - ispričao je tada naš izvor.

Takođe, Predrag Kostić (39) iz Kruševca, inače sestrić bivšeg fudbalera Dragiše Binića, optužen je u oktobru prošle godine pred novosadskim Višim tužilaštvom da je podvodio jednu devojku, za delo trgovina ljudima.

Dragiša Binić
Dragiša Binićfoto: www.crvenazvezdafk.com

Binićev sestrić sumnjiči se da je u novembru vrbovao devojku za koju je znao da je nezaposlena i da ima dvoje maloletne dece za koju mora da plaća izdržavanje.

Navodno, on joj je pretio da će slike njenih seksualnih odnosa poslati porodici ako ne ode da radi u striptiz klub.

Reketiranje

Nedžad Ramić (45), uhapšen je u junu 2019. godine zbоg pоstоjanja оsnоva sumnjе da jе izvršiо krivičnо dеlо iznuda, jer je, navodno u višе navrata, dоlaziо u jеdnu uslužnu radnju u Starоj Pazоvi i оd vlasnika, uz prеtnjе, zahtеvaо isplatu 2.000 еvra.

Seka Aleksić
Seka Aleksićfoto: Kurir televizija

Odmah posle ove informacije pojavila se i ta da je u pitanju brat poznate pevačice Svetlane Seke Aleksić.

Tuča

Stefan Milošević, brat poznate manekenke i žene fudbalera Luke Jovića, Sofije Milošević, napravio je skandal na njenom rođendanu kad je pod dejstvom alkohola izazvao tuču ispred poznatog beogradskog restorana.

- On je nag do pojasa i u alkoholisanom stanju remetio javni red i mir, a sve je kulminiralo kada se ispred restorana potukao sa jednim muškarcem - navodilo se tada u medijima.

Stefan i Sofija
Stefan i Sofijafoto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Milošević se navodno i po dolasku policije nije smirivao, sve vreme je vikao i bahato se ponašao, a pošto je alkotest pokazao da ima dva promila alkohola u krvi, priveden je u stanicu gde mu je određeno zadržavanje.

Droga

Kao pripadnik kriminalne grupe koja je uhapšena 24. marta ove godine sa pola tone kokaina uhapšen je i Adrijan Ajdarpašić, za koga se navodi da je blizak "škaljarskom klanu".

Mensur i Adrijan
Mensur i Adrijanfoto: Printscreen

Ardijan je, inače, brat bivšeg Zadrugara Mensura Ajdarpašića, a sumnja se da je bio čovek od poverenja Alana Kožara, vođe barskog klana koji je brutalno likvidiran zajedno sa Damirom Hadžićem 23. jula 2020. na grčkom Krfu gde su ih nepoznati egzekutori izrešetali sa 29 hitaca.

Kurir.rs / Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track