UHAPŠEN NASILNIK KOJI JE UJEO BIVŠU ŽENU U SREMSKOJ MITROVICI: Povukao je za kosu, udario i stiskao glavu o zid zgrade bolnice
Foto: printscreen/Društvene mreže

PRIJAVITE NASILJE

UHAPŠEN NASILNIK KOJI JE UJEO BIVŠU ŽENU U SREMSKOJ MITROVICI: Povukao je za kosu, udario i stiskao glavu o zid zgrade bolnice

Crna Hronika -

Policija iz Sremske Mitrovice uhapsila je Damjana O. za kojim su intenzivno tragali od ponedeljka nakon što je mučki napao svoju bivšu nevenčanu suprugu.

On ju je prvo povukao za kosu, potom udario i rukom stiskao glavu o zid zgrade sremskomitrovačke bolnice ispred koje se dogodio incident a zatim je krvnički ugrizao za obraz.

Veća tragedija sprečena je brzom reakcijom Vladimira Kondića (25) koji je sa bratom prolazio tuda te je oterao nasilnika a snimak ovog incidenta osvanuo je na društvenim mrežama.

Podsetimo, muškarac koji je oterao nasilnika i na društvenoj mreži objavio snimak incidenta kaže da ne zna šta bi se desilo ženi da joj nisu pritekli u pomoć.

- Zalepio joj je glavu za zid iz sve snage i zatim ujeo za obraz. Žena je rekla da su razvedeni i da on ima zabranu prilaska, ali policija ne reaguje na to. Žena je otišla u bolnicu i izašla sa lekarskom dokumentacijom, a policija i dalje nije došla. Neki prolaznici su sve posmatrali, ne reagujući, kao da su u pozorištu - napisao je ispod snimka heroj koji je sprečio tragediju.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar - SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja