DVA BRATA UBILA MUŠKARCA KOD KRALJEVA! Izboli Sašu u autu, pa ga tukli dok nije umro i pobegli! NOVI DETALJI ŠOKANTNOG ZLOČINA
Foto: Nemanja Nikolić

istraga

DVA BRATA UBILA MUŠKARCA KOD KRALJEVA! Izboli Sašu u autu, pa ga tukli dok nije umro i pobegli! NOVI DETALJI ŠOKANTNOG ZLOČINA

Crna Hronika -

Zbog ubistva Saše S. (41) kod Kraljeva, kako je saopštila policija sinoć, uhapšeno je pet osumnjičenih muškaraca!

Kako se saznaje, među uhapšenima su dva brata iz Trstenika.

- Uhapšena su braća Denis V. (25) i Danijel V. (26) iz Trstenika, kao i još trojica muškaraca - Kristijan R. (21) iz Kruševca, Zoran V. (51) iz Trstenika i Dragan L. (73), takođe iz Trstenika - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, dosadašnja istraga je utvrdila da su ubijeni Saša S. kao i osumnjičeni prethodne večeri bili u kafani u mestu Rudno.

- U lokalu je došlo do svađe između braće Danijela V. i Denisa V., s jedne strane, i Saše S., s druge strane. Nakon svađe, svi su seli u automobil koji je vozio Saša S. Tokom vožnje, braća su napala Sašu, a Danijel V. ga je, kako se sumnja, više puta ubo nožem u telo. Usled zadobijenih povreda, Saša S. je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo je s puta - navodi izvor Kurira detalje ubistva i dodaje:

- Pošto je vozilo sletelo s puta, braća su nastavila da tuku Sašu S. Pošto je izdahnuo, ostavilu su telo u takvom položaju da izgleda kao da je nastradao u saobraćaoj nesreći. Oni su pobegli s lica mesta - kaže izvor.

Pošto su prolaznici primetili da je automobil sleteo s puta, pozvali su policiju.

- Na prvi pogled je delovalo da je "folksvagen" sleteo i udario u drvo, usled čega je vozač preminuo. Međutim, vrlo brzo je uočeno da vozač ima ubodne rane od noža. Klupko je počelo da se odmotava i policija je brzom i efikasnom akcojom uhapsila osumnjičene - kaže izvor.

Utvrđuje se oko čega su se braća i ubijeni Saša S. posvađali u kafani, kao i sve druge okolnosti ovog zločina.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track