"MONSTRUME, ZAŠTO SI MI UBIO DETE?" Burno na početku suđenja Stojanu iz Ripnja, optužen za ubistvo maloletnice
Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva, Drustvene Mreže

"MONSTRUME, ZAŠTO SI MI UBIO DETE?" Burno na početku suđenja Stojanu iz Ripnja, optužen za ubistvo maloletnice

Crna Hronika -

Početak suđenja Stojanu iliću, optuženom da je u aprilu ove godine ubio sedamnaestogodišnju komšinicu N.P. odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu, ali ročište nije prošlo bez incidenata i burnih reakcija porodice ubijene maloletnice.

Naime, okrivljeni Ilić doveden je iz pritvora sa lisicama na rukama u sudnicu, pred porodicu oštećene. On je, da podsetimo, u Ripnju ubio N.P. povredio i njenu majku Sanju, kao i baku i ujaka.

- Monstrume, zašto si mi ubio dete? Monstrume jedan, ti ćeš moje dete da diraš - odzvanjale su sudnicom reči majke Sanje.

Ripanj, Stojan Ilić, ubistvo
foto: Kurir

Početak suđenja je, inače, odložen jer se nije pojavio branilac okrivljenog.

Kako je majka Sanja ispričala za Kurir pre početka ročišta, porodica ubijene maloletnice se oporavila fizički, ali ne i psihički.

- Ne možemo ovo da prebolimo, živimo kako moramo. U Ripnju su samo baka i brat, nama se tamo ne vraća - rekla nam je Sanja.

Na ročište je došao i brat okrivljenog Stojana, koji je kako saznajemo, jedini sa kojim razgovara i koji ga posećuje.

Ilić je, da podestimo, nesrećnu devojčicu seksualno uznemiravao pa ubio. Ubistvo je i priznao na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Prema rečima poznanika i komšija Ilić je stalno boravio u kući ove porodice i bio je dobar prijatelj sa njima, sve do tog dana.

Kurir.rs/D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track