DARKO KOSTIĆ DOŠAO NA SUĐENJE: Modni kreator danas priča kako je prošle godine u svom ateljeu vezao mladića i pretio mu NOŽEM
Foto: Kurir

PRVI OSNOVNI SUD U BEOGRADU

DARKO KOSTIĆ DOŠAO NA SUĐENJE: Modni kreator danas priča kako je prošle godine u svom ateljeu vezao mladića i pretio mu NOŽEM

Crna Hronika -

Darko Kostić, modni kreator koji je optužen za protivpravno lišenje slobode sa krivičnim delom ugrožavanje sigurnosti, stigao je u Prvi osnovni sud u Beogradu.

Kostić bi danas trebalo da iznese svoju odbranu, nakon sto je suđenje odloženo više puta. Podsetimo, optužen je da je 19. aprila prošle godine u svom ateljeu u centru Beograda vezao Š. H. i pretio mu držeći nož u ruci.

darko kostić u pratnji advokata dolazi u prvi osnovni sud u beogradu
darko kostić u pratnji advokata dolazi u prvi osnovni sud u beogradufoto: Kurir

Prema optužnici Prvog osnovnog tužilaštva osumnjičenom modnom kreatoru na teret je stavljeno krivično delo protivpravno lišenje slobode i ugrožavanje sigurnosti, a sudu je predloženo da modnog kreatora osudi na kaznu od najmanje dve godine zatvora.

- Darko Kostić je bio uhapšen 20. aprila prošle godine, pošto je prijavljeno da je mladića od 19 godina zatvorio u špajz i da mu preti da će ga ubiti. Na saslušanju je tvrdio da Š. H. nije držao mimo njegove volje, kao i da ga je mladić prijavio pošto mu je ukrao haljine - podseća sagovornik Kurira.

osumnjičeni modni kreator dolazi na suđenje nakonšto su ročišta više puta odlagana
osumnjičeni modni kreator dolazi na suđenje nakonšto su ročišta više puta odlaganafoto: Kurir

Kostić se takođe, nedavno opet našao u središtu skandala, kada se sa povredama pojavio u Urgentnom centru. Navodno, tada je izjavio da ga je mladić koji je bio u njegovom stanu udario čašom u glavu, dok je privedeni muškarac, prema nezvaničnim informacijama, priznao da ga je udario, ali je tvrdio da je to učinio jer modni kreator nije želeo da ga pusti da izađe.

- Kostića je Treći osnovni sud u Beogradu u junu 2021. godine osudio na godinu dana kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom zbog polnog uznemiravanja jednog maloletnika i držanja droge za ličnu upotrebu - podseća izvor Kurira.

(Kurir.rs - D. A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track