DELOVI AUTA RASUTI PO PUTU, VIDE SE TRAGOVI KOČENJA: Strašan prizor na mestu nesreće kod Gornje Toponice u kojoj je poginuo vozač
Foto: Privatna Arhiva

DELOVI AUTA RASUTI PO PUTU, VIDE SE TRAGOVI KOČENJA: Strašan prizor na mestu nesreće kod Gornje Toponice u kojoj je poginuo vozač

Crna Hronika -

U sudaru dva "folksvagena" u selu Gornja Toponica kod Niša jedan vozač V.M. sa teškim povredama je hitno prebačen u bolnicu, ali je nažalost nakon toga preminuo.

Lekari su kako nam je rečeno sve učinili da bi ga održali u životu, ali povrede glave su bile kobne. Drugi vozač iz ove nesreće koja se jutros dogodila je lakše povređen, a i njemu je pružena Hitna medicinska pomoć. Jedan automobil je bio aleksinačkih, a drugi niških tablica.

- Nesrećase dogodila na ovoj glavnoj krivini u selu koja je mnogo puta bila kobna po vozače. Tu mora da se uspori jer ne vidite šta ide s druge strane. Skoro je jedan vozač izbegao smrt jer je jurio i umalo se zakucao u šleper - rečeno njam je na licu mesta.

Slika na putu gde su se dva automobila sudarila, a gde je jedan skroz uništen je zastrašujuća jer se vide i tragovi kočenja, a po putu su razasuti delovi automobila.

Policija je obavila uviđaj nakon koga će se znati kako je došlo do ove fatalne tragedije.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja