DETALJI UŽASA KOD VELIKE PLANE! TRAGIČNA SUDBINA MAJKE I ĆERKE: Poginule na auto-putu, pre nekoliko godina imale veliku tragediju!
Foto: T.I., Ilustracija

tuga

DETALJI UŽASA KOD VELIKE PLANE! TRAGIČNA SUDBINA MAJKE I ĆERKE: Poginule na auto-putu, pre nekoliko godina imale veliku tragediju!

Crna Hronika -

Majka S.Š. (46) i njena maloletna ćerka (17) iz jednog sela kod Velike Plane stradale su na auto-putu kada je na njih naleteo automobil marke "audi", kako saznaje Kurir ranije su živele u Smederevu, a nakon smrti oca maloletnice vratile su se u selo gde su i poginule.

- Divni su to ljudi, cela porodica. Oca nisam poznavala, ali baka, deka i tetke od devojčice su baš fini ljudi, a S.Š. i njeno dete pogotovo. Njih dve su živele u Smederevu sve vreme, a vratile su se par godina ovde u selo kod porodice, nakon što je S.Š. preminuo muž, devojčicin otac - kaže jedna komšinica za Kurir.

Prema njenim rečima već su dosta propatile, ćerka je bila i bolešljiva, a sad su tragično stradale.

- One su pretrčavale auto-put jer su išle na autobus za Beograd na lekarski pregled. Bile su i pre par dana, ali lekar kod kog ide devojčica nije bio tu, pa su zakazale za danas. Strašna je to sudbina - kaže nam komšinica i dodaje:

- Nama je na izlasku iz sela odmah auto-put, nije ovo prvi put da neko pretrčava, ali je jako opasno i mi uvek aplelujemo da se ide bezbedno i okolo, da se ovako nešto ne bi desilo.

Hitna pomoć
foto: RINA

Kako smo već pisali njih je pokosio "audi" bugarskih tablica.

- Na njih je naleteo vozač "audija", inače bugarski državljanin, koji ih uopšte nije video. Sve se desilo munjevitom brzinom i čovek nije stigao nikako ni da ukoči.

Devojčica, inače, pohađa srednju mašinsku školu u Smederevskoj Palanci i odlučan je učenik.

- Osnovno javno tužilaštvo u Velikoj Plani naložilo je obdukciju tela majke i ćerke, a vozač je testiran na alkohol i psihoaktivne supstance i negativan je - rekao je naš izvor.

Uviđaj je obavljen na licu mesta, a tužilaštvo i policija nastaviće istragu i ispitati sve okolnosti nemilog događaja.

Kurir.rs / D.A.

Bonus video:

00:59

Jeziva tragedija na ulasku u Solun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track