DUG 13.500 €, LJUBOMORA, SVAĐE...Šta se krije iza KRVAVOG pira u Kruševcu! Radulović: "Slučaj ukazuje na veliku OPASNOST u Srbiji"
Foto: Kurir, Facebook

UBISTVO U KRUŠEVCU

DUG 13.500 €, LJUBOMORA, SVAĐE...Šta se krije iza KRVAVOG pira u Kruševcu! Radulović: "Slučaj ukazuje na veliku OPASNOST u Srbiji"

Crna Hronika -

Gotovo iz časa u čas stižu novi detalji teškog zločina u okolini Kruševca. Podsećamo, pedesetdvogodišnji Zoran R . je juče ujutru prvo teško ranio, kako se navodi, svoju ljubavnicu na parkingu u Kruševcu, a zatim presudio i svojoj supruzi Vesni koju je ubio kod starog kamenoloma u selu Kukljin.

On je, potom izvršio samoubistvo u svom automobilu. Naš gost danas je Mladen Radulović, urednik portala "Kurir.rs".

Mladen Radulović
foto: Kurir televizija

- Podsetiću da je u Srbiji pre nekoliko meseci sprovedena akcija predaje nelegalnog oružja i sada se postavlja pitanje koliko je akcija zapravo uspela i koliko još oružja ima širom Srbije po štekovima, podrumim, tavanima i sefovima. Da li je na taj način bilo moguće sprečiti ovakve zločine. Ovaj slučaj nažalost pokazuje da će onaj ko traži vatreno oružje njega i naći. Ovo je opomena za sve da je vatreno oružje u posedu osoba koje su psihički labilne veoma opasno - rekao je Radulović.

Istakao je da su motivi ubistva verovatno klasična ljubomora, ali da je moguće da se radi i o razlozima materijalne prirode.

02:08

LJUBAVNICA TRAŽILA KRUŠEVAČKOM UBICI 13.500 EVRA DA ISPLATI BIVŠEG MUŽA?! Radulović: Slučaj ukazuje na veliku opasnost u Srbiji

- Pretpostavljam da je reč o klasičnoj ljubomori. Vidimo da se on preselio u stan te žene sa kojom je bio više godina u vezi. Sada se pominje i neki novac. Njegov otac je ispričao da mu je ljubavnica tražila 13.500 hiljada evra kako bi isplatila bivšeg muža za polovinu stana. Navodno su se svađali celo jutro i rasprava je navodno bila jako žučna. Da li su razlozi materijalne prirode ili je po sredi klasična ljubomora očekujemo da saznamo.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

03:32

KLJUĆNE LUKE U TRANSPORTIMA MILIONA TONA ROBE: Mladen Radulović urednik Kurira o rutama poslovanja balkanskog narko kartela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track