POKUŠAO DA GA IZVADI IZ KANDŽI POROKA... Komšije otkrile nove jezive detalje zločina u Temerinu, evo zašto je sekirom ubio oca
Foto: Drustvene Mreže

temerin

POKUŠAO DA GA IZVADI IZ KANDŽI POROKA... Komšije otkrile nove jezive detalje zločina u Temerinu, evo zašto je sekirom ubio oca

Crna Hronika -

Mišika N. (76) iz Temerina koji je juče zverski ubijen sekirom nakon svađe sa sinom Gregorom N. (36), prema rečima komšija ceo život se borio da pomogne detetu od čije ruke je sada i stradao.

Zločin se dogodio juče u ulici Radnoti Mikloša u Temerinu u porodičnom domu, a osumnjičeni je nakon teškog ubistva uhapšen. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

- Stalno su se svađali. Verujte, stalno su leti neki predmeti kada bi došlo do okršaja između njih dvojice. Jadan Mišika... on je jako voleo svoju porodicu toliko da ih je sve okupio i dao im krov nad glavom - kažu meštani za Kurir i dodaju da je nakon smrt supruge odlučio da ih sve okupi.

- Želeo je uvek da im se nađe, pa su se tako njegova dva sina i ćerka doveli svoje porodice i svi žive zajedno u jednom dvorištu. Priča se da je Mikiša napao sina Gregora zašto je opet pijan, kad ne sme da pije i tu je nastao haos.

Kako su nam dalje objasnili sagovornici, Gregor N. je nekoliko puta bio na lečenju zbog svog poroka.

osumnjičen da je zverski sekirom ubio oca
osumnjičen da je zverski sekirom ubio oca foto: Drustvene Mreže

- Mikiša je vikao, galamio na sina, a ovaj nesrećnik je znajući da je kriv prvo ćutao. Međutim, ubrzo se počeo da mu odgovora na prozivke i nastala je žučna svađa - kažu oni i dodaju da je osumnjičeni ubrzo otišao u šupu gde je bila sekira.

- Uzeo je sekiru i počeo da vitla s njom. Neko od ukućana bio je tu, i molili su ga da se urazumi i da će sve biti uredu, ali Gregor N. nije odustao, ubrzo je zamahnuo i nekoliko puta, navodno udario oca.

Naši sagovornici naveli su da je taj neko od ukućana odmah zvao policiju i Hitnu pomoć.

- Čula se vika, ali niko od komšija nije reagovao, jer je iz njihove kuće često dolazila galama. Ali smo ubrzo čuli rotacije Hitne i policije i shvatili smo da se nešto ozbiljno desilo - kažu oni i dodaju:

- Nesrećni Mišika je ležao u lokvi krvi. Scena je bila jeziva, a to je bio čovek koji je godinama pokušavao "da ga izvadi iz kandži poroka". Nekoliko puta je bio na bolničkom lečenju, ali je Mikiša svaki put potpisao za njega, dao mu saglasnost i vodio računa o njemu. Pričalo se i da je bio u zatvoru, navodno zbog nekog nasilja.

Meštani Temerina rekli su i da je ubijeni čovek godinama radio u fabrici nameštaja, da bi kasnije kada je firma propala nastavio da radi sve poslove koje je ume, časno i pošteno kako bi prehranio porodicu.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Bonus video:

00:15

Nezapamćen zločin kod Čačka: Mladić (20) nožem ubio majku, oca i dedu! Ubica u bekstvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track