NASTAVAK SUĐENJA ĐURI KUVARU ZBOG UBISTVA VUKA JOLOVIĆA U JAKOVU: Trebalo bi da svedoči brat ubijenog
Foto: Kurir, Privatna Arhiva, Printscreen

NASTAVAK SUĐENJA ĐURI KUVARU ZBOG UBISTVA VUKA JOLOVIĆA U JAKOVU: Trebalo bi da svedoči brat ubijenog

Crna Hronika -

U Višem sudu u Beogradu za danas je zakazano suđenje kuvaru Đuri N. koji je tereti da je u maju 2022. ubio pilota Vuka Jolovića ispred svoje kuće u Jakovu.

Na današnjem ročištu trebalo bi da svedoči oštećeni Miloš M. brat ubijenog koji je tog kobnog 29. maja 2022. bio s njim ispred porodične kuće osumnjičenog.

Na prethodnom suđenju koje je bilo u novembru Miloš M. je trebalo da svedoči, ali je on tada izjavio da se ne oseća dobro s obzirom da ga je straža dovela iz pritvora. Inače, Miloš M. je nekoliko dana pre tog zakazanog ročišta uhapšen zbog optužbi za iznudu.

Okrivljeni Đura N, da podsetimo, u dvorištu svoje kuće u Jakovu, iz automatske puške upucao je Vuka Jolovića nakon verbalne rasprave. On je pred sudom priznao krivično delo ubistvo i objasnio motiv.

- Đura N. je tada ispričao da je dan pre ubistva prebijen od strane Vuka Jolovića i da ga se plašio jer je imao mnogo problema s njim - podseća izvor Kurira.

Đura N. kada je iznosio svoju odbranu u Višem sudu u Beogradu između ostalog rekao je "da su ga jednom prilikom toliko tukli da se uneredio" misleći na ubijenog i njegovu braću.

Bonus video:

01:00

Upucao ga zbog duga od 2.000 dinara ili provociranja? Čačak bruji o pucnjavi usred bela dana, ovo su snimci hapšenja osumnjičenog napadača koji je iz puške ispalio dva metka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track