KURIR NA MESTU STRAVIČNOG ZLOČINA NADOMAK BEOČINA! Imao zabranu prilaska bivšoj ženi i tašti pre nego što ih je ISKASAPIO
Foto: Kurir TV

horor

KURIR NA MESTU STRAVIČNOG ZLOČINA NADOMAK BEOČINA! Imao zabranu prilaska bivšoj ženi i tašti pre nego što ih je ISKASAPIO

Crna Hronika -

U kući kod Beočina nađena su dva tela. Kako se saznaje, zatečene su mrtve ženska osoba i njena majka. Uhapšen je muškarac za koga se sumnja da ih je ubio.

Novinar Kurir TV Nikola Vujović bio je u Beočinu na licu mesta i sa gledaocima emisije Puls Srbije podelio nova saznanja u vezi sa ovim slučajem.

- Stravičanom zločinu je prethodila svađa, kako smo uspeli na licu mesta da saznamo. Naime nesrećene žene su se zatvorile u kuću, potom ih je muškarac razvalio, ušao u kuću i nožem usmrtio svoju bivšu suprugu i njenu majku. Ono što smo do sada prema prvim informacijama uspeli da saznamo, muškarac je pozvao policiju, koja je pronašla tela - započeo je izveštaj Vujović i nastavio:

- Policija je došla na lice mesta i pronašla muškarca u vidno alkoholisanom stanju. 48-godišnji osumnjičeni je prevezen u Klinički centar Vojvodine na detoksikaciju, a potom u pritvor gde mu je određeno zadržavanje od 48 sati i kasnije će biti predat nadležnom tužilaštvu.

01:42

KURIR NA MESTU STRAVIČNOG ZLOČINA NADOMAK BEOČINA! Imao zabranu prilaska bivšoj ženi i tašti pre nego što ih je ISKASAPIO

Kako je s lica mesta izvestio reporter Kurir TV osimnjičeni je imao zabranu prilaska žrtvama.

- Ono što smo još uspeli da saznamo je da oni nisu bili u dobrim odnosima, kao i da je muškarac imao zabranu prilaska svojoj bivšoj ženi. Inače, nezvanično smo saznali da je višestruki povratnik kada je u pitanju nasilje u porodici, da je u trenutku zločina bio na uslovnoj kazni od dve godine sa zabranom prilaska. Komšije nisu raspoložene da razgovaraju o ovom zločinu, motivi su i dalje nepoznati, ali, kako saznajemo, policija uzima izjave od poznanika i komšija.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj devet za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:10

Ubistvo Milana Šuše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track